Povezane vesti
Bomba na pomolu: Pavlović sve dogovorio sa Milanom, poznata i plata srpskog štopera u „gradu mode“!
Hot sport 13.07.2024
Pavlović će ovako napraviti transfer karijere Strahinja Pavlović, mladi fudbaler koji je prošao kroz omladinsku školu Partizana, postepeno je izgradio svoju karijeru igrajući za prvi tim crno-belih, Monako, te bio na pozajmicama u Serkl Brižu i Bazelu, a… »
Pavloviću dupla plata u Milanu!
Sportske.net 13.07.2024
Od omladinskog pogona Partizana, preko prvog tima crno-belih, zatim Monaka, pozajmica u Serkl Brižu i Bazelu, pa do Salcburga, Strahinja Pavlović sve uspešnije gradi svoju karijeru, kako na klupskom planu, tako i u reprezentaciji Srbije. Ovog leta ga… »
Vesti dana »
Profesor Radosavljević o povećanju srpskog udela u NIS-u za pet odsto: Ako smo nešto dobili, možda je to još jedan partijski član u upravnom odboru
Insajder pre 14 minutajoš 39 povezanih
Jelena Kleut za Insajder: Uprkos mogućim teškim konsekvencama, građani ne smeju da ćute (VIDEO)
Insajder pre 44 minutajoš 33 povezane
Uhapšen Piroćanac s kokainom i sumnjivim parama i Nišlija s marihuanom
NIN pre 19 minutajoš 29 povezanih
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 39 minutajoš 82 povezane
Dobitnik NIN-ove nagrade za N1: U romanu "Karota" od svoga iskustva napravio sam nešto sasvim novo
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih