Повезане вести

"Никад ме више нећеш видети, чак ни да ми кукаш": Велика свађа Ивана и Јелене Маринковић, пале ружне речи

"Никад ме више нећеш видети, чак ни да ми кукаш": Велика свађа Ивана и Јелене Маринковић, пале ружне речи

Телеграф 13.07.2024
Препоручујемо. Како се ријалити " Елита" приближава свом крају, неки рачуни се своде, а Иван и Јелена су опет кренули у обрачун. Испричали су своје досадашње утиске што се тиче учешћа у ријалитију. - Драго ми је што сам била део… »
"Ти си монструм, никада нећеш бити срећан јер не волиш никог": Жесток окршај Ивана и Јелене Маринковић пред сам крај "Елите"…

"Ти си монструм, никада нећеш бити срећан јер не волиш никог": Жесток окршај Ивана и Јелене Маринковић пред сам крај "Елите"…

Блиц 13.07.2024
Иван Маринковић и Јелена Илић користе последњи дан у "Елити" како би расправили све што имају након њене преваре. Испричали су своје досадашње утиске што се тиче учешћа у ријалитију. - Драго ми је што сам била део овога -… »
"Ти си монструм, смрад и лажов" Жесток окршај бивших супружника! Јелена запретила Ивану, њу никада неће дозволити да види!…

"Ти си монструм, смрад и лажов" Жесток окршај бивших супружника! Јелена запретила Ивану, њу никада неће дозволити да види!…

Курир 13.07.2024
Вечерас је суперфинале " Елите" а страсти се не смирују. Још увек званични супружници Иван Маринковић и Јелена Маринковић не престају да се свађају. Данас, само неколико сати пред ноћ када ће бити проглашен победник, они су ушли… »

Вести дана »