Повезане вести
Огласио се Зеленски после великог бајденовог гафа: Амерички председник га представио као Путина! "То је била грешка, али..."
Курир 13.07.2024
Украјински председник Володимир Зеленски коментарисао је гаф који је његов амерички колега Џо Бајден направио пре неколико дана, када га је представио као председника Русије Владимира Путина. "То је била грешка", рекао је… »
Зеленски: Бајденов гаф са ”председником Путином” је грешка која може да се опрости
Вести онлине 13.07.2024
Украјински председник Владимир Зеленски данас је окарактерисао гаф председника САД Џоа Бајдена, у којем га је представио као ”председника Путина”, као грешку која може да се опрости. – То је грешка. Мислим да су САД дале велику… »
Зеленски: Бајденов гаф са ''председником Путином'' је грешка која може да се опрости
Еуроневс 13.07.2024
Украјински председник Володимир Зеленски данас је окарактерисао гаф председника САД Џоа Бајдена, у којем га је представио као ''председника Путина'', као грешку која може да се опрости. ''То је грешка. Мислим да су САД дале… »
Зеленски се први пут огласио о Бајденовом гафу када га је помешао са Путином, имао је само једну пруку
Телеграф 13.07.2024
Председник САД је направио гаф током говора последњег дана самита НАТО у Вашингтону, када је најавио Зеленског као ''храброг и одлучног председника Путина''. Украјински председник Володимир Зеленски данас је окарактерисао гаф… »
Зеленски први пут о Бајденовом гафу и „председнику Путину“
Н1 Инфо 13.07.2024
Володимир Зеленски је први пут прокоментарисао гаф који се десио америчком председнику Џоу Бајдену када је на крају НАТО самита побркао украјинског лидера са руским Владимиром Путином. „То је била грешка. Сједињене Државе су… »
Зеленски може да опрости Бајдену што га је грешком ословио као ‘Путина’
Радио сто плус 13.07.2024
Бајден је на конференцији за новинаре са Зеленским током самита НАТО-а ове недеље у Вашингтону рекао да ће им се “сада обратити председник Путин”, али се убрзо исправио. “То је грешка. Мислим да су САД дале велику подршку… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 7 минутајош 33 повезане
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 5 сатијош 30 повезаних