Povezane vesti
Barbora Krejčikova je osvojila Vimbldon! Jasmina opet stala u finalu, Čehinji druga Grend slem titula u singlu
Telegraf 13.07.2024
Veliki uspeh. Češka teniserka Barbora Krejčikova uspela je da dođe do svoje druge Grend slem titule u karijeri u singl konkurenciji, pošto je u velikom finalu Vimbldona slavila protiv Jasmine Paolini iz Italije sa 2:1, po setovima 6:2, 2:6, 6:4 posle… »
Šampionka Vimbldona sija do sreće: "Ovo je moj najbolji dan u karijeri"
Večernje novosti 13.07.2024
Češka teniserka Barbora Krejčikova izjavila je posle osvajanja Vimblodna da je današnji dan najbolji u njenoj karijeri, kao i u njenom životu. FOTO: AP/Tanjug Krejčikova je danas u finalu Vimbldona pobedila Italijanku Jasmin Paolini rezultatom 2:1 u… »
Barbora Krejčikova osvojila vimbldon: Češka teniserka u finalu savladala Italijanku Jasmin Paolini sa 2:1 u setovima
Večernje novosti 13.07.2024
BARBORA Krejčikova nova je kraljica Vimbldona. Češka teniserka je u finalu savladala Italijanku Jasnim Paolini sa 2:1 (6:2, 2:6, 6:4). FOTO: AP/Tanjug Čehinja je krenula furiozno i za 38 minuta je dobila prvi set. Paolini se razgoropadila u drugom… »
Krejčikova posle osvajanja Vimbldona: Najbolji dan u životu
Sportski žurnal 13.07.2024
Barbora Krejčikova je u finalu pobedila sedmu teniserku sveta Italijanku Džasmin Paolini posle tri seta, 6:2, 2:6, 6:4. Češka teniserka Barbora Krejčikova rekla je da joj je današnje osvajanje titule na Vimbldonu najveće dostignuće u karijeri i… »
Krejčikova posle osvajanja Vimbldona: Najbolji dan u životu
Radio sto plus 13.07.2024
“Ovo je neverovatno, defenitivno je najbolji dan u mojoj teniskoj karijeri i takođe najbolji dan u mom životu. Izuzetno je teško objasniti kako se sada osećam. Niko ne veruje da sam stigla do finala i niko ne veruje da sam osvojila Vimbldon. Ja i… »
XIII: Preokretolini - misija neuspešna 2.0 VIDEO
B92 13.07.2024
Bajka Jasmin Paolini se nastavila i na drugom Grend slemu ove sezone, ali za razliku od uobičajnih i ova je imala tužan kraj. Italijanka je suprotno očekivanjima posle finala Rolan Garosa stigla i do meča za titulu u kom je bolja od nje bila Barbora… »
Barbora Krejčikova je šampionka Vimbldona, Čehinja slavila posle velike drame
Nova 13.07.2024
Barbora Krejčikova postala je šampionka Vimbldona nakon trijumfa protiv Jasmin Paolini i finalu sa 6:2, 2:6, 6:4. Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet. Meč je trajao jedan sat i 58 minuta. Krejčikova je 32. teniserka sveta, dok je… »
Krejčikova osvojila titulu na Vimbldonu
Radio 021 13.07.2024
Češka teniserka Barbora Krejčikova osvojila je danas titulu na Vimbldonu, pošto je u finalu pobedila sedmu teniserku sveta Italijanku Jasmin Paolini posle tri seta, 6:2, 2:6, 6:4. Krejčikova, 32. teniserka sveta, pobedila je posle sat i 56 minuta i… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Novi Sad je i danas stao na 15 minuta, zabeležene provokacije
Radio 021 pre 24 minutajoš 22 povezane
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 5 satijoš 18 povezanih
(Foto, video) ovako sada izgleda Notr Dam! Pratite prenos uživo: Makron obilazi obnovljenu katedralu u Parizu
Blic pre 12 minutajoš 11 povezanih