Povezane vesti
Čast bi mi bila da dobijem srpski pasoš: Holivudska zvezda za Kurir podelila impresije o našoj zemlji "Moram da naučim…
Kurir 13.07.2024
Holivudski glumac Džon Sevidž ponovo je gost Srbije, a ovog puta razlog njegove posete bio je Somborski filmski festival. Zvezda ostvarenja "Lovac na jelene" i "Kosa" bio je gost na promociji knjige "Kako sam otkrio Ameriku" Nemanje Sarača o njegovom… »
Lazar Rokvud otišao iz rodnog Sombora pre 55 godina i napravio karijeru u Holivudu: "Želim da ponovo snimam u Srbiji, imam…
Blic 13.07.2024
Nakon knjige "Lazar: Od Salaša do Holivuda" Snežane Pisarić Milić, objavljena je još jedna knjiga "Kako sam otkrio Ameriku" Nemanje Sarača, o holivudskom glumcu Lazaru Rokvudu (Lazaru Rajiću prim. aut.), koji je poreklom iz Srbije. Knjiga je… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 38 minutajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Sneg sutra očekuje ove predele Srbije: Pred nama zahlađenje, a od ovog datuma temperatura i do 20 stepeni
Telegraf pre 5 satijoš 32 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Treća uzastopna pobeda subotičana u aba ligi: Spartak savladao Igokeu i nastavio u dobrom ritmu! (foto+video)
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane