Povezane vesti
"Ne kajem se zbog toga što sam uradila": Jelena otkrila kako je pukla ljubav sa Ivanom Marinkovićem, pa saopštila srećne…
Blic 14.07.2024
Jelena Marinković je ispala iz rijalitija i zauzela 16. mesto Nakon preljube koju je načinila u "Eliti", ona je sada za medije prokomentarisala njenu i Ivanovu ljubav. - Utisci su iskreno pozitivniji nego što sam očekivala. Dobacivali su mi ljudi iz… »
Nakon preljube, stiže beba u porodicu Jelene Marinković: Porodica se smejala kad sam ga prevarila!
Kurir 14.07.2024
Jelena Marinković, ne krije sreću nakon izlaska iz rijalitija, te je u razgovoru za Kurir sumirala utiske i otkrila da uskoro u njenu porodici stiže prinova. - Dobila sam mnogo podrške, mnogo sam srećna. Moja sestra je trudna - priznala je Jelena, a… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 9 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 33 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 57 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 57 minutajoš 35 povezanih