Povezane vesti
"Ne kajem se zbog toga što sam uradila": Jelena otkrila kako je pukla ljubav sa Ivanom Marinkovićem, pa saopštila srećne vesti…
Blic 14.07.2024
Jelena Marinković je ispala iz rijalitija i zauzela 16. mesto Nakon preljube koju je načinila u "Eliti", ona je sada za medije prokomentarisala njenu i Ivanovu ljubav. - Utisci su iskreno pozitivniji nego što sam očekivala. Dobacivali su mi ljudi iz… »
Nakon preljube, stiže beba u porodicu Jelene Marinković: Porodica se smejala kad sam ga prevarila!
Kurir 14.07.2024
Jelena Marinković, ne krije sreću nakon izlaska iz rijalitija, te je u razgovoru za Kurir sumirala utiske i otkrila da uskoro u njenu porodici stiže prinova. - Dobila sam mnogo podrške, mnogo sam srećna. Moja sestra je trudna - priznala je Jelena, a… »
Vesti dana »

EP: Mir u Ukrajini ne može da se postigne bez učešća njenog rukovodstva i podrške naroda
Beta pre 22 minutajoš 43 povezane

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih

Srbija poslala rusku "zver" Crnoj Gori - nosi pet tona vode; Kamov Ka-32 gasiće požare FOTO
B92 pre 16 minutajoš 67 povezanih

RHMZ upozorava na visoke temperature i požare širom Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 63 povezane