Povezane vesti
Ivan zvao policiju na finalu Elite? Žana ga napala, njen bivši muž mu zapretio, reagovalo obezbeđenje
Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Ivan Marinković došao je u veliki sukob sa Žanom Omnijom, nakon čega je reagovalo i obezbeđenje. Intervjuu Marinkovića u jednom trenutku prekinula je Žana Omnija, kada je nastao haos između nje, Marinkovića i Žaninog bivšeg… »
ELITA 7: Ivan Marinković dobija ozbiljne pretnje! Plašim se!
Svet plus 14.07.2024
Elita 7 je završena, a rijaliti se izgleda nastavlja punom parom. Ivan Marinković dobija ozbiljne pretnje i tvrdi da se plaši jer je u pitanju, kako on kaže kriminalac. Ivan Marinković zauzeo je deveto mesto u superfinalu "Elite 7".Njegova supruga… »
"Sve ću da sklonim slike, neću spavati u našoj spavaćoj sobi": Ivan Marinković pokazao stan u kojem je živeo sa Jelenom…
Blic 14.07.2024
Ivan Marinković osvojio je 9. mesto u rijalitiju "Zadruga 7 Elita". Ivana je supruga Jelena Marinković prevarila u rijalitiju sa Urošem Rajčetićem, a sada je Ivan za domaće medije otvorio vrata svog doma u kojem trenutno sam živi. Zadrugar je… »
Ivan Marinković nakon finala elite završio u policiji: Šok! Otkrio detalje, pa spomenuo sina Željka: "Probaću da smirim…
Blic 14.07.2024
Ivan Marinković sumirao je utiske za "Blic" nakon završetka "Zadruge 7 elita". Kako je istakao, nakon finala bio je u policiji, a evo šta je rekao za sina Željka Kulića. - Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će… »
Ivan Marinković iz "elite" odmah u policiju! Rijaliti učesnik otkrio detalje: Sada će nadležni organi raditi svoj posao!
Kurir 14.07.2024
Ivan Marinković nakon izlaska iz rijalitija je odmah otišao u policiju, tvrde domaći mediji. Kako je priznao i sam, on je odmah podneo krivičnu prijavu, te čeka ishod. - Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će… »
"Osećam se kao kreten" Uroš Rajačić sačekao Jelenu nakon ispadanja i otvorio dušu: Postoji mogućnost...
Kurir 14.07.2024
Uroš Rajačić pojavio se sinoć na finalu "Elite", a po završetku on je pričao o Jeleni Marinković i njihovom odnosu. Kako je Uroš istakao sve vreme mu stižu poruke da su se Ivan i Jelena sve dogovorili i da su njega uvukli u celu priču. - Na sve… »
(Video): "Video sam da su pričali da nemaju honorare. Postoji mogućnost da je sve ovo dogovor": Uroš Rajačić o Jeleni i…
Blic 14.07.2024
Uroš Rajačić pojavio se sinoć na finalu "Zadruge 7 elita", a po završetku on je pričao o Jeleni Marinković i njihovom odnosu. Kako je Uroš istakao za "Blic", na sve strane mu šalju poruke da su se Ivan i Jelena sve dogovorili i da su njega uvukli… »
(Video) "rekao je da će da me ubije, idem odmah u policiju": Ivanu Marinkoviću pretili u finalu Elite: "Ako mi se nešto…
Blic 14.07.2024
Sinoć se održalo superfinale rijaliti programa "Zadruga 7 elita", a u jednom momentu izbila je žestoka svađa između Ivana Marinkovića, Žane Omnije i njenog bivšeg muža Bobanca. Ivan je za "Blic" otkrio da mu je Žanin bivši muž pretio i da će… »
Prijava policiji na finalu "elite"! Studiom odzvanjaju pretnje, Ivan Marinković: "Žanim muž mi je rekao da će me odrati kao…
Kurir 14.07.2024
Intervjuu Ivana Marinkovića u jednom trenutku prekinula je Žana Omnija, kada je nastao haos između nje, Marinkovića i Žaninog bivšeg muža Bobanca. Nakon svađe, Ivan je poručio da će prijaviti pretnje koje su mu navodno upućene. - Haos se desio… »
(Video) Prijava policiji na finalu zadruge 7 elite: Pretnje i psovke u "Zadruzi 7 Eliti", Ivan Marinković: "Žanim muž mi je…
Blic 14.07.2024
Intervjuu Ivana Marinkovića u jednom trenutku prekinula je Žana Omnija, kada je nastao haos između nje, Marinkovića i Žaninog bivšeg muža Bobanca. Nakon svađe, Ivan je poručio da će prijaviti pretnje koje su mu navodno upućene. - Haos se desio… »
Uhvatila ga za... Žana prekinula intervju ivana marinkovića i nasrnula na njega: Skandal kakav se ne pamti, uključio se i…
Kurir 14.07.2024
Ivan Marinković nakon izlaska iz rijalitija nastavio je sa nizanjem skandala, te u toku intervjua ušao u žučnu raspravu sa starletom Žanom Omniom. - Verujem da smo idealizovali. Ja sam od nje pravio damu, ali očigledno se pokazalo da ona to nije… »
(Video) Mazili smo se, nismo se ljubili: Uroš Rajačić se pere od Jelene nakon javne prevare u Eliti, otkrio detalje odnosa…
Blic 13.07.2024
Rijaliti Zadruga 7 Elita, završava se tako što je imanje u Šimanovcima potresao nevođeni skandal. Jelena Marinković, prevarila je supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem koji se sad pere od odnosa sa njom. Kako je rekao za "Blic" njegov… »
Vesti dana »

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 12 minutajoš 21 povezana

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama
Novi magazin pre 30 minutajoš 18 povezanih

Zelenski: Putinova reakcija na ponudu o prekidu vatre manipulacija
Al Jazeera pre 48 minutajoš 16 povezanih

Skupština Srbije: Zgrada zatvorena iz bezbednosnih razloga, učiniti sve da skup protekne mirno
NIN pre 48 minutajoš 13 povezanih