Povezane vesti
Uroša niko nije sačekao u superfinalu Elite! Stanić odmah pozvao majku pa grcao u suzama i kukao na sav glas
Kurir 14.07.2024
Uroš Stanić zauzeo je 13. mesto u finalu "Elite", međutim u studiju ga niko nije dočekao što ga je, kako kaže, jako pogodilo. - Žao mi je što me niko nije sačekao, jedva čekam da okrenem mamu, da vidim šta se dešava. Ništa ne mogu da pričam dok ne vidim… »
(Video) Uroša stanića niko nije sačekao u finalu "elite": Umalo se rasplakao: "u sledeću sezonu ulazim sa dečkom"
Blic 14.07.2024
Uroš Stanić zauzeo je 13. mesto u finalu "Zadruge 7 Elita", međutim u studiju ga niko nije dočekao što ga je, kako kaže, jako pogodilo. - Žao mi je što me niko nije sačekao, jedva čekam da okrenem mamu, da vidim šta se dešava. Ništa ne mogu da pričam dok… »
Vesti dana »

U Šumadijskom okrugu dojave o bombama u 18 osnovnih i deset srednjih škola
Glas Šumadije pre 37 minutajoš 41 povezana

RHMZ upozorava na obilne padavine danas i sutra, na planinama se formirao snežni pokrivač
RTS pre 12 minutajoš 46 povezanih

Izraelske snage presrele i brod na kojem je ka Gazi plovio i Beograđanin
BBC News pre 12 minutajoš 22 povezane

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 12 minutajoš 15 povezanih

Nekoliko brodova aktivističke flotile i dalje plovi ka Pojasu Gaze uprkos izraelskim presretanjima
Beta pre 12 minutajoš 15 povezanih