Povezane vesti
Zmija se ženi u Gornjem Milanovcu obmotala oko vrata dok je plivala
Nova 14.07.2024
Vesna T. iz Čačka (56) doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. „Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata, pomislila sam da je to… »
Pomislila sam je deo kupaćeg, kad sam ugledala zmiju na vratu: Traumatičan incident na kupalištu kod Gornjeg Milanovca…
Dnevnik 14.07.2024
Gornji Milanovac: Vesna T. iz Čačka (56), doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. - Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata… »
"Pomislila sam da je deo kupaćeg" Drama na kupalištu kod Gornjeg Milanovca: Čačanki se zmija obmotala oko vrata dok je…
Kurir 14.07.2024
GORNJI MILANOVAC - Vesna T. iz Čačka (56), doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. - Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 2 satajoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
Kad nas ponovo čeka i do 20 stepeni, jedan datum je ključan: Sutra u Srbiji hladno, ponegde i sneg, a potom sledi novi temperaturni šok
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Treća uzastopna pobeda subotičana u aba ligi: Spartak savladao Igokeu i nastavio u dobrom ritmu! (foto+video)
Hot sport pre 18 minutajoš 24 povezane
Dvoje uhapšenih zbog požara u prihvatilištu za odrasle u Vojki: Korisnici bili smešteni u nelegalnom objektu
Euronews pre 8 minutajoš 21 povezana