Povezane vesti
Zmija se ženi u Gornjem Milanovcu obmotala oko vrata dok je plivala
Nova 14.07.2024
Vesna T. iz Čačka (56) doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. „Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata, pomislila sam da je to… »
Pomislila sam je deo kupaćeg, kad sam ugledala zmiju na vratu: Traumatičan incident na kupalištu kod Gornjeg Milanovca…
Dnevnik 14.07.2024
Gornji Milanovac: Vesna T. iz Čačka (56), doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. - Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata… »
"Pomislila sam da je deo kupaćeg" Drama na kupalištu kod Gornjeg Milanovca: Čačanki se zmija obmotala oko vrata dok je…
Kurir 14.07.2024
GORNJI MILANOVAC - Vesna T. iz Čačka (56), doživela je pravi šok kada je tokom plivanja na jednom uređenom kupalištu u blizini Gornjeg Milanovca imala neprijatan susret sa zmijom. - Osetila sam da mi se tokom plivanja nešto obmotalo oko vrata… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 14 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 49 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 37 minutajoš 35 povezanih