Повезане вести
Змија се жени у Горњем Милановцу обмотала око врата док је пливала
Нова 14.07.2024
Весна Т. из Чачка (56) доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. „Осетила сам да ми се током пливања нешто обмотало око врата… »
Помислила сам је део купаћег, кад сам угледала змију на врату: Трауматичан инцидент на купалишту код Горњег Милановца…
Дневник 14.07.2024
Горњи Милановац: Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »
"Помислила сам да је део купаћег" Драма на купалишту код Горњег Милановца: Чачанки се змија обмотала око врата док је пливала…
Курир 14.07.2024
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »
Вести дана »
Сузе на сцени лесковачког позоришта: Глумице посветиле срца Дијани Хрки, публика их наградила овацијама
Решетка пре 54 минутајош 108 повезаних
Владан Милојевић после победе над Лилом: "Стално се прича о мом статусу, већина је за то да ја одем из клуба, отићи ћу, немам проблем са тиме"
Дневник пре 24 сатајош 59 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије затражили хитан пријем код министра просвете
НовиСад.цом пре 4 сатијош 35 повезаних