Повезане вести
Змија се жени у Горњем Милановцу обмотала око врата док је пливала
Нова 14.07.2024
Весна Т. из Чачка (56) доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. „Осетила сам да ми се током пливања нешто обмотало око врата… »
Помислила сам је део купаћег, кад сам угледала змију на врату: Трауматичан инцидент на купалишту код Горњег Милановца…
Дневник 14.07.2024
Горњи Милановац: Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »
"Помислила сам да је део купаћег" Драма на купалишту код Горњег Милановца: Чачанки се змија обмотала око врата док је пливала…
Курир 14.07.2024
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »
Вести дана »
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 4 минутајош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 3 сатајош 1 повезана