Повезане вести

Змија се жени у Горњем Милановцу обмотала око врата док је пливала

Змија се жени у Горњем Милановцу обмотала око врата док је пливала

Нова 14.07.2024
Весна Т. из Чачка (56) доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. „Осетила сам да ми се током пливања нешто обмотало око врата… »
Помислила сам је део купаћег, кад сам угледала змију на врату: Трауматичан инцидент на купалишту код Горњег Милановца…

Помислила сам је део купаћег, кад сам угледала змију на врату: Трауматичан инцидент на купалишту код Горњег Милановца…

Дневник 14.07.2024
Горњи Милановац: Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »
"Помислила сам да је део купаћег" Драма на купалишту код Горњег Милановца: Чачанки се змија обмотала око врата док је пливала…

"Помислила сам да је део купаћег" Драма на купалишту код Горњег Милановца: Чачанки се змија обмотала око врата док је пливала…

Курир 14.07.2024
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Весна Т. из Чачка (56), доживела је прави шок када је током пливања на једном уређеном купалишту у близини Горњег Милановца имала непријатан сусрет са змијом. - Осетила сам да ми се током пливања нешто… »

Вести дана »