Повезане вести
Немања Стојић очекује велику подршку навијача против Јединства у првом колу супрелиге: Звездаши су се ужелели фудбала…
Дневник 14.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Немања Стојић рекао је данас да очекује да ће навијачи црвено-белих у суботу доћи у великом броју на утакмицу првог кола Суперлиге Србије против Јединства са Уба која се игра на стадиону "Рајко Митић"… »
Стојић: Звездаши су се ужелели фудбала, очекујемо их на Маракани
Б92 14.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Немања Стојић рекао је да очекује да ће навијачи црвено-белих у суботу доћи у великом броју на утакмицу првог кола Суперлиге Србије. Шампион игра против Јединства са Уба која на стадиону "Рајко Митић", а… »
Стојићеви први утисци: ‘Изузетан је осећај поново бити у Црвеној звезди!’
Хот спорт 14.07.2024
Много се очекује од њега. Репрезентативац Србије и летње појачање Црвене звезде – Немања Стојић се због учешћа на Европском првенству касније прикључио екипи, али се већ на самом почетку одлично уклопио и потврдио да ће бити… »
Стојић: Циљ Лига шампиона
Спортски журнал 14.07.2024
"Звездаши су се ужелели фудбала, очекујемо их на Маракани" Фудбалер Црвене звезде Немања Стојић рекао је данас да очекује да ће навијачи црвено-белих у суботу доћи у великом броју на утакмицу првог кола Супер лиге Србије против… »
Немања Стојић: "Свима сам хвалио Луку Илића, знао сам да ћу се вратити у Звезду"
Спортске.нет 14.07.2024
Штопер Црвене звезде и репрезентативац Србије Немања Стојић причао је за званични сајт клуба о свом повратку и о томе како се навикава на нову-стару средину. Стојић је појачао Црвену звезду овог лета из ТСЦ, а у међувремену је… »
"Ужелели су се фудбала, чекамо их на маракани": Стојић пред дуел са екипом Јединства
Вечерње новости 14.07.2024
Фудбалска Суперлига Србије почиње у петак, бранилац титуле Црвена звезда прву утакмицу играће у суботу од 20 часова на свом терену против дебитанта Јединства са Уба. ФОТО: ФК Црвена звезда Репрезентативац Србије и летње… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана