Повезане вести
Детаљна анализа атентата на Трампа Новинар ББЦ-ја поставио кључно питање, ово цео свет занима: "Био је удаљен само 130…
Курир 14.07.2024
ББЦ новинар Џо Инвуд из Верифај тима за утврђивање чињеница објашњава где се налазио нападач када је покушао атентат на бившег председника Доналда Трампа. Трамп је пуштен на кућно лечење, након што је повређен у покушају… »
Трумп: Морамо бити уједињени
СЕЕбиз 14.07.2024
ВАСХИНГТОН - Доналд Трумп је по други пут јавно иступио након атентата у Бутлеру, захваливши се својим политичким присталицама на молитвама. - Само је Бог спријечио оно најгоре. Нећемо се бојати, него ћемо умјесто тога остати… »
Дан после атентата: Доналд Трамп иде на Конгрес републиканаца у Милвокију
Курир 14.07.2024
Доналд Трамп је захвалио Богу што му је спасао живот и обец́ао да никада нец́е 'допустити злу да победи' и убрзава свој пут на Националну конвенцију републиканаца. Он сада путује у Милвоки, у држави Висконсин, дан након што га је… »
Трамп Американцима: Важније него икада да будете уједињени
Политика 14.07.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да је у овом тренутку важније него икада да грађани САД буду уједињени и "покажу прави карактер Американаца, остајући јаки и одлучни". Трамп је у другој објави на својој… »
Тајна служба заказала? Милутиновић за Б92.нет: Остаје опомена не само Словачкој и САД, већ и свима нама...
Б92 14.07.2024
Синоћни покушај атентата на бившег председника САД и актуелног републиканског кандидата за председника, Доналда Трампа, подигао је Америку на ноге. Тајна служба убила је нападача кога је ФБИ идентификовао као двадесетогодишњег… »
Трамп: Сада је више него икада важно да останемо уједињени
Данас 14.07.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да је, после атентата на њега на предизборном скупу у Пенсилванији, најважније очувати јединство народа. „Сада је више него икада важно да останемо уједињени и покажемо… »
Трамп: ‘Бог је спречио незамисливо’
Данас 14.07.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас преко своје друштвене мреже да је „сам Бог спречио незамисливо“ дан после покушаја атентата на њега током предизборног скупа у савезној држави Пенсилванији. „Хвала свима на… »
Трамп се преко друштвених мрежа захвалио на подршци, а о атентату рекао - "сам Бог спречио незамисливо"
Инсајдер 14.07.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је преко своје друштвене мреже "Трутх" да је "сам Бог спречио незамисливо" дан после покушаја атентата на њега током предизборног скупа у савезној држави Пенсилванији. 'Хвала свима на… »
Трамп Американцима: Важније него икада да будете уједињени
Вести онлине 14.07.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да је у овом тренутку важније него икада да грађани САД буду уједињени и “покажу прави карактер Американаца, остајуц́и јаки и одлучни. Трамп је у другој објави на својој… »
Огласио се Доналд Трамп ФОТО
Б92 14.07.2024
Доналд Трамп огласио се на друштвеној мрежи "Трутх Социал" након покушаја атентата на митингу у Пенсилванији. "Само Бог је спречио да се деси незамисливо. Нећемо се плашити, али уместо тога ћемо остати отпорни у нашој вери и… »
„Сам Бог ме је спасио, морамо да останемо уједињени“: Трамп се обратио својим присталицама
Нова 14.07.2024
Доналд Трамп је захвалио својим присталицама на "мислима и молитвама" које му упућују, обраћајући се по други пут јавности после атентата на митингу у Пенсилванији. „Само Бог је спречио да се деси незамисливо. Нећемо се плашити… »
Трамп: Радујем се конвенцији у Висконсину следеће недеље
Недељник 14.07.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп објавио је своју другу изјаву на друштвеној мрежи Трутх Социал од када је у суботу покушан атентат на њега на митингу у Пенсилванији. Трамп је написао да се радује говору у Висконсину, где… »
Трамп својим присталицама: Сам Бог ме је спасио, морамо да останемо уједињени
Н1 Инфо 14.07.2024
Доналд Трамп је захвалио својим присталицама на "мислима и молитвама" које му упућују, обраћајући се по други пут јавности после покушаја атента на митингу у Пенсилванији. „Само Бог је спречио да се деси незамисливо. Нећемо се… »
Трамп се обратио Американцима: Ово је његова нова изјава након покушаја убиства
Блиц 14.07.2024
Доналд Трамп је апеловао на Американце да се „уједине“ после покушаја његовог убиства. Доналд Трамп је објавио своју другу изјаву на друштвеним мрежама "Трутх Социал" од суботе пуцњаве у Пенсилванији. "Хвала свима на вашим… »
Огласио се Трамп: Само бог је спречио незамисливо, важније него икад да будемо уједињени
НИН 14.07.2024
Након што је на њега пуцано на митингу у Пенсилванији, огласио се бивши амерички председник Доналд Трамп, захваливши се свима на подршци. "Хвала свима на мислима и молитвама јер је само бог спречио да се деси незамисливо. Нећемо… »
Најновије! Трамп се поново обратио Американцима после атентата: Ево шта им је поручио
Курир 14.07.2024
Некадашњи председник САД Доналд Трамп је апеловао на Американце да се „уједине“ после покушаја његовог убиства. Доналд Трамп је објавио своју другу изјаву на друштвеним мрежама "Трутх Социал" од суботње пуцњаве у… »
Најновије обраћање Доналда Трампа након атентата: Американцима послао јаку поруку и најавио догађај за викенд
Телеграф 14.07.2024
Он је упутио снажне речи подршке осталим жртвана овог догађаја, као и њиховим проодицама. Бивши председник САД и председнички кандидат на овогодишњим изборима Доналд Трамп још једном се огласио на својој друштвеној мрежи "Трутх… »
Вести дана »

Русија одбацила оптужбе Естоније: Наши МиГ-ови нису нарушили границе ниједне државе
Спутник пре 34 минутајош 12 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" у Београду – ново наоружање први пут пред јавношћу, више од 10.000 учесника
РТС пре 4 минутајош 9 повезаних

Данас у Београду: Власт организује војну параду, студенти у блокади најавили скуп
Данас пре 29 минутајош 7 повезаних