Повезане вести

''Ми смо из Србије, знамо како је током рата'' Жарко Лазетић стигао у Израел, представљен у новом клубу

''Ми смо из Србије, знамо како је током рата'' Жарко Лазетић стигао у Израел, представљен у новом клубу

Вечерње новости 14.07.2024
Доскорашњи тренер ТСЦ-а из Бачке Тополе, Жарко Лазетић, преузео је Макаби из Тел Авива а а сада је званично представљен у израелском великану. ФОТО: М. Вукадиновић - Хвала на добродошлици, веома сам узбуђен што сам део овако… »
Лазетић стигао у Израел: ‘Ми смо из Србије и знамо како је током рата!’

Лазетић стигао у Израел: ‘Ми смо из Србије и знамо како је током рата!’

Хот спорт 14.07.2024
Надамо се окончању рата. Српски тренер Жарко Лазетић овог лета је напустио ТСЦ и преселио се у Израел, где је преузео екипу Макабија из Тел Авива. По доласку у Тел Авива, Жарко је за медије рекао: – Хвала на добродошлици, веома… »
Лазетић се представио Израелцима пред борбу за трофеј: "Ми Срби знамо шта је ратно стање..."

Лазетић се представио Израелцима пред борбу за трофеј: "Ми Срби знамо шта је ратно стање..."

Спортске.нет 14.07.2024
Макаби из Тел Авива окончао је припреме у Пољској где је остварио две победе и један реми без примљеног гола под вођством новог тренера Жарка Лазетића. Екипа се вратила у Израел где је чека Суперкуп Израела против имењака из… »

Вести дана »