Повезане вести

Бајден позвао на јединство и смиривање страсти после атентата на Трампа

Бајден позвао на јединство и смиривање страсти после атентата на Трампа

Глас Америке 14.07.2024
Вашингтон — Председник САД Џо Бајден обратио се нацији у недељу увече из Овалне канцеларије Беле куће и позвао Американце да спусте политичку температуру и не забораве да су суседи једни другима, после атентата у којем је… »
Трамп кренуо у Милвоки на Републиканску националну конвенцију, појачана безбедност

Трамп кренуо у Милвоки на Републиканску националну конвенцију, појачана безбедност

Инсајдер 14.07.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп данас је кренуо у Милвоки, у савезну државу Висконсин, на четвородневну Републиканску националну конвенцију, током које ће званично прихватити републиканску номинацију за председника. Америчке… »
Бајден позвао на јединство Американаца

Бајден позвао на јединство Американаца

Радио 021 14.07.2024
Председник САД Џозеф Бајден апеловао је данас на Американце да се "уједине као једна нација" након покушаја атентата на бившег председника Доналда Трампа. Бајден се обратио јавности из Беле куц́е. Он је рекао да је одредио да… »
Огласио се Бајден Открио да је разговарао са Трампом после напада

Огласио се Бајден Открио да је разговарао са Трампом после напада

Правда 14.07.2024
Амерички председник Џо Бајден разговарао је са новинарима у Белој куц́и након пуцњаве на Трамповом митингу у Пенсилванији. „Искрено сам захвалан што је Трамп добро и што се опоравља“, рекао је он на почетку своје изјаве… »
Бајден наредио ревизију безбедносних мера након покушаја атентата на Трампа

Бајден наредио ревизију безбедносних мера након покушаја атентата на Трампа

Слободна Европа 14.07.2024
Амерички председник Џо Бајден осудио је покушај убиства изборног ривала Доналда Трампа и наредио независну истрагу о пуцњави која се догодила претходне ноц́и на Трамповом митингу у Пенсилванији. "У Америци нема места за ову… »
ФБИ закључио Нападач на Трампа деловао сам, користио полуаутоматску пушку АР 556

ФБИ закључио Нападач на Трампа деловао сам, користио полуаутоматску пушку АР 556

Дневник 14.07.2024
ВАШИНГТОН: Нападач који је синоћ пуцао на бившег председника САД и кандидата Републиканске странке на предстојећим председничким изборима у САД Доналда Трампа деловао је сам, и користио је легално купљену пушку коју је купио… »
Први званични резултати истраге: Нападач на Трампа деловао сам, користио полуаутоматску пушку АР 556

Први званични резултати истраге: Нападач на Трампа деловао сам, користио полуаутоматску пушку АР 556

Телеграф 14.07.2024
Наводи се да нема индиција да је нападач пуцао на Трампа из идеолошких разлога, а ФБИ прегледа налоге на друштвеним мрежама, корушћено оружје и ДНК узорке као доказе. Нападач који је синоћ пуцао на бившег председника САД и… »
Бајден: Након синоћњег напада у Америци нема места ни за какво насиље

Бајден: Након синоћњег напада у Америци нема места ни за какво насиље

Политика 14.07.2024
ВАШИНГТОН – Преседник Америке Џозеф Бајден изјавио је данас да, након синоћњег атентата на бившег председника Америке и кандидата Републиканске странке Доналда Трампа, у Америци нема места за било какво насиље. ''Покушај… »
Бајден: Истрага ФБИ у раној фази, јавност да не спекулише о мотивима напада

Бајден: Истрага ФБИ у раној фази, јавност да не спекулише о мотивима напада

Н1 Инфо 14.07.2024
Говорећи из Беле куће у суботу, председник САД Џо Бајден је потврдио да је имао кратак разговор са бившим председником Доналдом Трампом након покушаја убиства у суботу. „Искрено сам захвалан што је добро и што се опоравља“… »
Бајден: Након синоћњег напада у САД нема места ни за какво насиље

Бајден: Након синоћњег напада у САД нема места ни за какво насиље

Вести онлине 14.07.2024
Преседник САД Џозеф Бајден изјавио је данас да, након синоћњег атентата на бившег председника САД и кандидата Републиканске странке Доналда Трампа, у САД нема места за било какво насиље. – Покушај убиства у супротности је са… »
Бајден се поново огласио: Разговарао сам са Трампом… (видео)

Бајден се поново огласио: Разговарао сам са Трампом… (видео)

Дневник 14.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден поново се данас обратио нацији с најновијим информацијама о покушају атентата на Доналда Трампа. "Захвалан сам што је Трамп добро и што се опоравља", рекао је он и наставио: "Синоћ сам… »
Огласио се Бајден Открио да је разговарао са Трампом после напада: Знамо ко је стрелац, али не и његов мотив

Огласио се Бајден Открио да је разговарао са Трампом после напада: Знамо ко је стрелац, али не и његов мотив

Курир 14.07.2024
Амерички председник Џо Бајден разговарао је са новинарима у Белој куц́и након пуцњаве на Трамповом митингу у Пенсилванији. „Искрено сам захвалан што је Трамп добро и што се опоравља“, рекао је он на почетку своје изјаве… »
Разговор Бајдена и Трампа био добар, кратак и пун поштовања

Разговор Бајдена и Трампа био добар, кратак и пун поштовања

Политика 14.07.2024
ВАШИНГТОН – Извор који има сазнања о позиву председника Америке Џозефа Бајдена бившем председнику Доналду Трампу након атентата описао је разговор између ривала као "добар" и "кратак и пун поштовања. Два висока званичника Беле… »
Бајден и Трамп годинама нису разговарали, атентат прекинуо тишину: Ево шта му је актуелни председник Америке телефоном рекао…

Бајден и Трамп годинама нису разговарали, атентат прекинуо тишину: Ево шта му је актуелни председник Америке телефоном рекао…

Блиц 14.07.2024
Извор који има сазнања о позиву председника САД Џоа Бајдена бившем председнику Доналду Трампу након атентата описао је разговор између ривала као "добар" и "кратак и пун поштовања. Два висока званичника Беле куће су слично… »
Разговарали Бајден и Трамп: Познати детаљи

Разговарали Бајден и Трамп: Познати детаљи

Б92 14.07.2024
Извор који има сазнања о позиву председника САД Џозефа Бајдена бившем председнику Доналду Трампу након атентата описао је разговор између ривала као "добар" и "кратак и пун поштовања. Високи званичник Беле куће рекао је да су… »
Њујорк тајмс о нападу на Трампа: Гласачки листићи, не меци, да буду средство којим Американци превазилазе разлике

Њујорк тајмс о нападу на Трампа: Гласачки листићи, не меци, да буду средство којим Американци превазилазе разлике

НИН 14.07.2024
Сваки покушај да се избори реше насиљем је одвратан, пише Њујорк тајмс у редакцијском коментару поводом покушаја убиства бившег америчког председника и поновног кандидата за председника Доналда Трампа. Како се наводи, насиље… »

Вести дана »