Povezane vesti

„Pakovala sam se i počela da plačem“: Šanen Doerti je pred smrt rasprodala svoje stvari kako bi olakšala majci i zbrinula…

„Pakovala sam se i počela da plačem“: Šanen Doerti je pred smrt rasprodala svoje stvari kako bi olakšala majci i zbrinula…

Nova 14.07.2024
Poznata glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini usled teške bolesti. Ona se devet godina borila sa kancerom dojke, a jednom prilikom je u svom podkastu govorila o tome kako želi da reši mnoge stvari pre nego što umre, kako se njena mama ne bi… »
„Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i mog oca“: Šanen Doerti je ranije isplanirala svoju sahranu i rekla da želi…

„Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i mog oca“: Šanen Doerti je ranije isplanirala svoju sahranu i rekla da želi…

Nova 14.07.2024
Glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini nakon višegodišnje borbe sa kancerom. O svojoj bolesti je više puta javno govorila i davala motivaciju drugim ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji, a jednom prilikom je u svom podkastu „Let’s Be Clear“… »
"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca" Šenon Doerti sve isplanirala pre svoje smrti, pa čak i haljinu u kojoj…

"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca" Šenon Doerti sve isplanirala pre svoje smrti, pa čak i haljinu u kojoj…

Alo 14.07.2024
U svom podkastu "Let’s Be Clear", glumica je otkrila da je napravila plan za svoju sahranu i dogovorila sve detalje sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem testamenta, Krisom Kortazom. Zvezda "Beverli Hilsa" i "Čari", Šenon Doerti, borila se sa… »

Vesti dana »

Vučić čestitao Ramazanski bajram Islamskoj zajednici u Srbiji i vernicima

Vučić čestitao Ramazanski bajram Islamskoj zajednici u Srbiji i vernicima

Serbian News Media pre 39 minutajoš 26 povezanih
AP: Cena nafte Bent opala na 93 dolara po barelu

AP: Cena nafte Bent opala na 93 dolara po barelu

N1 Info pre 24 minutajoš 47 povezanih
"Izrael je odgovoran, ali Iran ne treba to da radi"

"Izrael je odgovoran, ali Iran ne treba to da radi"

B92 pre 34 minutajoš 244 povezane