Povezane vesti

„Pakovala sam se i počela da plačem“: Šanen Doerti je pred smrt rasprodala svoje stvari kako bi olakšala majci i…

„Pakovala sam se i počela da plačem“: Šanen Doerti je pred smrt rasprodala svoje stvari kako bi olakšala majci i…

Nova 14.07.2024
Poznata glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini usled teške bolesti. Ona se devet godina borila sa kancerom dojke, a jednom prilikom je u svom podkastu govorila o tome kako želi da reši mnoge stvari pre nego što umre, kako se njena mama ne bi… »
„Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i mog oca“: Šanen Doerti je ranije isplanirala svoju sahranu i rekla da…

„Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i mog oca“: Šanen Doerti je ranije isplanirala svoju sahranu i rekla da…

Nova 14.07.2024
Glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini nakon višegodišnje borbe sa kancerom. O svojoj bolesti je više puta javno govorila i davala motivaciju drugim ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji, a jednom prilikom je u svom podkastu „Let’s… »
"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca" Šenon Doerti sve isplanirala pre svoje smrti, pa čak i haljinu u…

"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca" Šenon Doerti sve isplanirala pre svoje smrti, pa čak i haljinu u…

Alo 14.07.2024
U svom podkastu "Let’s Be Clear", glumica je otkrila da je napravila plan za svoju sahranu i dogovorila sve detalje sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem testamenta, Krisom Kortazom. Zvezda "Beverli Hilsa" i "Čari", Šenon Doerti, borila se sa… »
"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca": Sve isplanirala, čak i haljinu u kojoj će je sahraniti

"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca": Sve isplanirala, čak i haljinu u kojoj će je sahraniti

Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Zvezda "Beverli Hilsa" i "Čari", Šenon Doerti, skoro celu deceniju se borila sa opakom bolešću, ali je nažalost izgubila u 53. godini. Često je isticala da je svesna da zbog brojnih metastaza neće još dugo živeti, ali je ipak… »

Vesti dana »