Povezane vesti
„Pakovala sam se i počela da plačem“: Šanen Doerti je pred smrt rasprodala svoje stvari kako bi olakšala majci i zbrinula…
Nova 14.07.2024
Poznata glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini usled teške bolesti. Ona se devet godina borila sa kancerom dojke, a jednom prilikom je u svom podkastu govorila o tome kako želi da reši mnoge stvari pre nego što umre, kako se njena mama ne bi… »
„Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i mog oca“: Šanen Doerti je ranije isplanirala svoju sahranu i rekla da želi…
Nova 14.07.2024
Glumica Šanen Doerti preminula je u 54. godini nakon višegodišnje borbe sa kancerom. O svojoj bolesti je više puta javno govorila i davala motivaciju drugim ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji, a jednom prilikom je u svom podkastu „Let’s Be Clear“… »
"Želim da moj pepeo pomešaju sa pepelom mog psa i oca" Šenon Doerti sve isplanirala pre svoje smrti, pa čak i haljinu u kojoj…
Alo 14.07.2024
U svom podkastu "Let’s Be Clear", glumica je otkrila da je napravila plan za svoju sahranu i dogovorila sve detalje sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem testamenta, Krisom Kortazom. Zvezda "Beverli Hilsa" i "Čari", Šenon Doerti, borila se sa… »
Vesti dana »
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
Vlada Srbije održala sednicu na Tari: Opredeljeno 1,15 milijardi dinara za stambenu podršku porodicama
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 38 povezanih
Novak Đoković posle 400. grend slem pobede: Mogu da igram sa svima i da pobedim na AO
Euronews pre 40 minutajoš 90 povezanih
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Radio sto plus pre 55 minutajoš 29 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 43 povezane