Повезане вести

Србијо поноси се Новаком: Ђоковић открио шта је рекао Кејт Мидлтон која се бори са опаком болешћу!

Србијо поноси се Новаком: Ђоковић открио шта је рекао Кејт Мидлтон која се бори са опаком болешћу!

Курир 14.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Карлоса Алкараза. у финалу Вимблдона резултатом 3:0 у сетовима. Оно што је обележило ово финале јесте и долазак принцезе од Велса, Кејт Мидлтон, која се по први пут појавила на… »
Сурова истина Радета Богдановића после финала Еура: "Знам да нас ово све боли због Новака Ђоковића..."

Сурова истина Радета Богдановића после финала Еура: "Знам да нас ово све боли због Новака Ђоковића..."

Телеграф 14.07.2024
Јаке речи коментатора РТС-а. Фудбалери Шпаније победили су Енглеску са 2:1 у финалу Европског првенства, чиме су употпунили феноменалан дан за шпански спорт, јер је претходно Карлос Алкараз дошао до титуле на Вимблдону савладавши… »
Алкараз "коси" Ђоковићеву главу косилицом: Скандалозна карикатура Марке, згрожени чак и Шпанци

Алкараз "коси" Ђоковићеву главу косилицом: Скандалозна карикатура Марке, згрожени чак и Шпанци

Телеграф 14.07.2024
Чувени шпански лист се прописно обрукао. Новак Ђоковић је поражен од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона, па је и у репризи прошлогодишњег финала дошао до трофеја и своје четврте Гренд слем титуле. Шпанци су били у еуфорији, јер… »
Ове моменте нисте могли да видите у преносу Вимблдона: Ђоковићев наклон због ког је добио аплауз је почетак

Ове моменте нисте могли да видите у преносу Вимблдона: Ђоковићев наклон због ког је добио аплауз је почетак

Цити магазине 14.07.2024
На овогодишњем финалу Вимблдона, тениски свет је сведочио изненађујућем исходу када је млади шпански тенисер, Карлос Алкараз, тријумфовао над Новаком Ђоковићем. На „Централном терену“, атмосфера је била пуна узбуђења и емоција… »
Новак се огласио и на Инстаграму! Ноле открио како се осећа, па послао поруку Алкаразу!

Новак се огласио и на Инстаграму! Ноле открио како се осећа, па послао поруку Алкаразу!

Курир 14.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Карлоса Алкараза 3:0 у финалу Вимблдона и није успео да освоји 25.титулу на Гренд слемовима. Новак се након меча јавио на Инстаграму и написао поруку у којој је поменуо Алкараза. Виев… »
Ђоковића запрепастило да су Енглези навијали за њега против Алкараза: Послао им поруку уз осмех

Ђоковића запрепастило да су Енглези навијали за њега против Алкараза: Послао им поруку уз осмех

Телеграф 14.07.2024
Ноле је био пријатно изненађен и нада се да ће се тако и наставити у будућности. Новак Ђоковић је поражен у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза са 3:0, а после меча је признао да је Шпанац био бољи и да је заслужено победио… »
Марио Врећо послао моћну поруку Новаку Ђоковићу: "Ако је цео свет против њега, ја сам против света..."

Марио Врећо послао моћну поруку Новаку Ђоковићу: "Ако је цео свет против њега, ја сам против света..."

Телеграф 14.07.2024
Веома моћне речи нашег јутјубера. Готово је још једно издање Вимблдона, на ком је у великом финалу поражен српски тенисер Новак Ђоковић од Карлоса Алкараза са 3:0, рекло би се веома лако, по сетовима 6:2, 6:2, 7:6, након два и… »
Погледајте како су Алкаразу "отели" пехар Вимблдона после меча са Ђоковићем

Погледајте како су Алкаразу "отели" пехар Вимблдона после меча са Ђоковићем

Телеграф 14.07.2024
Занимљива сцена након што је Шпанац поздравио навијаче. Карлос Алкараз је одбранио титулу на Вимблдону и победио је Новака Ђоковића као и прошле године. Постао је један од ретких који је успео да освоји Ролан Гарос и Вимблдон у… »
Новак Ђоковић се опет огласио након Вимблдона: Алкаразу послао једну поруку, а онда га је Кирјос звао на пиво!

Новак Ђоковић се опет огласио након Вимблдона: Алкаразу послао једну поруку, а онда га је Кирјос звао на пиво!

Телеграф 14.07.2024
Веома лепа порука нашег тенисера. Српски тенисер Новак Ђоковић није успео да дође до још једне Гренд слем титуле, пошто је у великом финалу поражен од Карлоса Алкараза са 3:0, по сетовима 6:2, 6:2, 7:6 након два и по сата тениса… »
Новак врло искрен и миран након дуела: Разбио ме је! Србин истакао разлоге пораза па загрмео о смени генерација!

Новак врло искрен и миран након дуела: Разбио ме је! Србин истакао разлоге пораза па загрмео о смени генерација!

Курир 14.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Карлоса Алкараза 3:0 у финалу Вимблдона. У делу конференције за медије на српском језику, Новак је био замољен да прво прокоментарише чињеницу да је он одсервирао две дупле сервис… »
"За мене је Супермен, није са ове планете": Карлос Алкараз опет хвалио Новака Ђоковића после финала Вимблдона!

"За мене је Супермен, није са ове планете": Карлос Алкараз опет хвалио Новака Ђоковића после финала Вимблдона!

Телеграф 14.07.2024
Биране речи Карлоса Алкараза још једном. Шпански тенисер Карлос Алкараз је дошао до четврте Гренд слем титуле, а друге на Вимблдону, пошто је славио против Новака Ђоковића са 3:0, по сетовима 6:2, 6:2, 7:6 након два и по сата… »
Ђоковић открио шта је рекао Кејт Мидлтон док му је давала утешни трофеј: Србијо, буди поносна на њега!

Ђоковић открио шта је рекао Кејт Мидлтон док му је давала утешни трофеј: Србијо, буди поносна на њега!

Телеграф 14.07.2024
Лепе речи нашег тенисера за принцезу која се бори са опаком болешћу. Новак Ђоковић је поражен у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза са 3:0 и пропустио је шансу да се домогне историјског 25. Гренд слема. Оно што је обележило ово… »
Новак на ивици суза током говора! Србин угледао Тару и Стефана, а онда речима које ломе и најтврђа срца показао колико му…

Новак на ивици суза током говора! Србин угледао Тару и Стефана, а онда речима које ломе и најтврђа срца показао колико му…

Курир 14.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Карлоса Алкараза 3:0 у финалу Вимблдона. Након меча уследила је свечена додела награда, а потом и говори пораженог и шампиона. Ноле је причао о својој деци, а у том тренутку наш тенисер… »
ФК Јавор се шали на рачун Вимблдона и њихове траве: "Боље изгледа наш петерац..."

ФК Јавор се шали на рачун Вимблдона и њихове траве: "Боље изгледа наш петерац..."

Телеграф 14.07.2024
Ивањичани на занимлијив начин прате финале. Читава Србија је чекала финале Вимблдона у ком се налази српски тенисер Новак Ђоковић, који за противника има Карлоса Алкараза, младог Шпанца који и брани титулу на овом Гренд слему, а… »

Вести дана »