Повезане вести

Тепић: Ану Брнабић треба да је срамота што опозицији приписује говор мржње и хушкање

Тепић: Ану Брнабић треба да је срамота што опозицији приписује говор мржње и хушкање

Бета 14.07.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић оценила је да је срамота што председница скупштине Србије Ана Брнабић данас опозицији приписује говор мржње и хушкање, док са највиших државних функција већ година… »
Тепићка поручила Брнабићки: Годинама тражимо да престанете са прогоном неистомишљеника, искрено сам забринута да Вам је разум…

Тепићка поручила Брнабићки: Годинама тражимо да престанете са прогоном неистомишљеника, искрено сам забринута да Вам је разум…

Нова 14.07.2024
"Годинама са највиших државних функција, као и ваш шеф и СНС јуришници, говорите да смо олош, говн**и, шљам, бедници, протуве, болесници, лешинари… нацисти, усташке слуге, издајници и страни плаћеници, мрзитељи Србије и свега… »
Тепић: Ану Брнабић треба да је срамота

Тепић: Ану Брнабић треба да је срамота

Радио 021 14.07.2024
Мариника Тепић је оценила да је срамота што председница Скупштине Србије Ана Брнабић опозицији приписује говор мржње и хушкање, док већ година представници власти најстрашније вређају опозицију. Потпредседница Странке слободе и… »

Радио сто плус 14.07.2024
Тепић је на мрежи Икс навела да их јуришници Српске напредне странке и највиши функционери годинама називају олошем, бедницима, лешинарима, нацистима, усташким слугама, мрзитељима Србије и свега српског. “Годинама тражимо да… »
Тепић одговорила Брнабић: Искрено сам забринута да Вам је разум потпуно помућен

Нови магазин 14.07.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић одговорила је Ани Брнабић на оптужбе које је написала на свом КС профилу, а у којима је оптужила "елиту" у Србији и њихове "независне" медије да свакодневно промовишу лажи… »

Н1 Инфо 14.07.2024
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић одговорила је Ани Брнабић на оптужбе које је написала на свом КС профилу, а у којима је оптужила "елиту" у Србији и њихове "независне" медије да свакодневно промовишу лажи… »

Вести дана »