Povezane vesti
Tepić: Anu Brnabić treba da je sramota što opoziciji pripisuje govor mržnje i huškanje
Beta 14.07.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je da je sramota što predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić danas opoziciji pripisuje govor mržnje i huškanje, dok sa najviših državnih funkcija već godina predstavnici vlasti… »
Tepićka poručila Brnabićki: Godinama tražimo da prestanete sa progonom neistomišljenika, iskreno sam zabrinuta da Vam je…
Nova 14.07.2024
"Godinama sa najviših državnih funkcija, kao i vaš šef i SNS jurišnici, govorite da smo ološ, govn**i, šljam, bednici, protuve, bolesnici, lešinari… nacisti, ustaške sluge, izdajnici i strani plaćenici, mrzitelji Srbije i svega srpskog… »
Tepić: Anu Brnabić treba da je sramota
Radio 021 14.07.2024
Marinika Tepić je ocenila da je sramota što predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić opoziciji pripisuje govor mržnje i huškanje, dok već godina predstavnici vlasti najstrašnije vređaju opoziciju. Potpredsednica Stranke slobode i pravde je na… »
Tepić: Anu Brnabić treba da je sramota što opoziciji pripisuje govor mržnje i huškanje
Radio sto plus 14.07.2024
Tepić je na mreži Iks navela da ih jurišnici Srpske napredne stranke i najviši funkcioneri godinama nazivaju ološem, bednicima, lešinarima, nacistima, ustaškim slugama, mrziteljima Srbije i svega srpskog. “Godinama tražimo da prestanete sa… »
Tepić odgovorila Brnabić: Iskreno sam zabrinuta da Vam je razum potpuno pomućen
Novi magazin 14.07.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovorila je Ani Brnabić na optužbe koje je napisala na svom X profilu, a u kojima je optužila "elitu" u Srbiji i njihove "nezavisne" medije da svakodnevno promovišu laži koje spinuju. Tepić… »
Tepić odgovorila Brnabić: Iskreno sam zabrinuta da Vam je razum potpuno pomućen
N1 Info 14.07.2024
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovorila je Ani Brnabić na optužbe koje je napisala na svom X profilu, a u kojima je optužila "elitu" u Srbiji i njihove "nezavisne" medije da svakodnevno promovišu laži koje spinuju. Tepić… »
Vesti dana »

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 19 minutajoš 22 povezane

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 2 satajoš 14 povezanih

Prekršio ugovor 10 meseci pre isteka, iz ponude izbacio N1 za pola sata: Ko je Slobodan Đinović, bivši „otporaš“ i vlasnik „Oriona“
Nova pre 44 minutajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih