Повезане вести

"Претили су ми, поднела сам пријаву" Анита Станојловић остала без личних ствари, огласила се након победе: Срамота ме је!

"Претили су ми, поднела сам пријаву" Анита Станојловић остала без личних ствари, огласила се након победе: Срамота ме је!

Курир 15.07.2024
Анита Станојловић однела је победу у " Елити" и освојила награду од 100.000 евра, а сада је сумирала утиске. Анита је дан након финала отишла у полицију како би пријавила своју бившу супругу Јовану Томић Матору, а сада је рекла… »
Након што је пријавила Матору полицији, Анита добија претње од њених другарица: "Срамота ме је целог односа"

Након што је пријавила Матору полицији, Анита добија претње од њених другарица: "Срамота ме је целог односа"

Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Победница " Елите 7" Анита Станојловић је само дан након финала отишла у полицију како би пријавила своју бившу супругу Јовану Томић Матору. Она је у емисији код Душице Јаковљевић открила да су јој и Маторине… »
"Претили су ми": Анита Станојловић открила са чиме се сусреће након финала "Елите": Матору је пријавила полицији, а ево шта се…

"Претили су ми": Анита Станојловић открила са чиме се сусреће након финала "Елите": Матору је пријавила полицији, а ево шта се…

Блиц 15.07.2024
Анита Станојловић однела је победу у "Елити" и освојила награду од 100.000 евра, а сада је за "Блиц" сумирала утиске. Анита је дан након финала отишла у полицију како би пријавила своју бившу супругу Јовану Томић Матору, а сада… »
Ево како ће победница Анита потрошити 100.000 евра, озбиљно је испланирала све: Покреће први бизнис

Ево како ће победница Анита потрошити 100.000 евра, озбиљно је испланирала све: Покреће први бизнис

Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Након бурних 10 месеци, завршена је " Елита", а победу је однела Анита Станојловић, освојивши вредну награду од чак 100.000 евра. Анита је у ријалити ушла као супруга Јоване Томић Маторе, а изашла као девојка… »
Анита ће 100.000 евра уложити у ово! Победница Елите открила да ће део награде потрошити и на Анђела! Ево шта све планира с…

Анита ће 100.000 евра уложити у ово! Победница Елите открила да ће део награде потрошити и на Анђела! Ево шта све планира с…

Курир 15.07.2024
Победом у "Елити" Анита Станојловић освојила је награду од 100.000 евра. Она је у ријалити ушла као супруга Јоване Томић Маторе, а изашла као девојка Анђела Ранковића. О бившој партнерки Анита има само лоше речи да каже, а како… »
Анита након финала завршила У полицији Драма се наставља, открила све детаље пријаве

Анита након финала завршила У полицији Драма се наставља, открила све детаље пријаве

Ало 15.07.2024
Победница Елите 7 открила све детаље пријаве. Анита Станојловић однела је победу у Елити 7, а синоћ је као победница седме сезоне гостовала у емисји "Народ пита". Анита је открила да је одмах тужила бившу супругу, Јовану Томић… »
Ево колико година има Анита Станојловић! Победница Елите 7 упркос томе што је млада, иза себе има бурну прошлост

Ево колико година има Анита Станојловић! Победница Елите 7 упркос томе што је млада, иза себе има бурну прошлост

Ало 15.07.2024
Она је мајка малог детета, а од човека с којим га је добила побегла је јер је како је изјавила био насилан према њој. Победница Елите 7 је Анита Станојловић. Она је након бурних 10 месеци однела победу ове сезоне и освојила… »

Вести дана »