Povezane vesti

Ivan Marinković zvao miljanu! Nakon javne prevare i drame kroz koju prolazi, on odlučio da pozove nju, šok obrt!

Ivan Marinković zvao miljanu! Nakon javne prevare i drame kroz koju prolazi, on odlučio da pozove nju, šok obrt!

Alo 15.07.2024
Marinković je takođe sumirao utiske nakon superfinala Elite 7. Ivan Marinković, koji je u finalu "Elite" zauzeo visoko deveto mesto, našao se u centru pažnje zbog preljube svoje zakonite supruge Jelene Marinković s cimerom Urošem Rajačićem, koja se… »
"Uz pomoć žena"! Marinković otkrio kako je sve prebrodio: Dotakao se i Marije Kulić: "Zvao sam je zbog Željka"

"Uz pomoć žena"! Marinković otkrio kako je sve prebrodio: Dotakao se i Marije Kulić: "Zvao sam je zbog Željka"

Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. Ivan Marinković koji se u finalu " Elite" plasirao do visokog devetog mesta, poslednjih dana je u žiži interesovanja, jer ga je i dalje zakonita supruga, Jelena Marinković, prevarila pred kamerama sa cimerom Urošem Rajačićem. Sada je… »
Jelena otkrila sve o odnosu sa Marinkovićem, pomenula i Uroša: "Sve mi je jasno, nema vremena za poruku..."

Jelena otkrila sve o odnosu sa Marinkovićem, pomenula i Uroša: "Sve mi je jasno, nema vremena za poruku..."

Telegraf 15.07.2024
Samo nedelju dana pred kraj " Elite" Jelena Marinković, prevarila je supruga Ivan Marinkovića, sa cimerom Urošem Rajačićem. Sada je Jelena otkrila da li se čula sa Ivanom. - Nismo se čuli nas dvoje do sada, čuo se sa mojom drugaricom u vezi stvari, ona… »
Jelena priznala da je u kontaktu sa ivanom marinkovićem! Otkrila sadržaj poruka koje joj je slao nakon finala, evo gde sada…

Jelena priznala da je u kontaktu sa ivanom marinkovićem! Otkrila sadržaj poruka koje joj je slao nakon finala, evo gde sada…

Alo 15.07.2024
Priznaje da se čula sa suprugom. Jelena Marinković našla se u centru skandala kada je samo nekoliko dana pre finala priznala da je prevarila supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem. Dva dana nakon završetka rijalitija, Jelena je otkrila da… »
Ovako je Jelena Marinković izgledala pre svih estetskih zahvata i veze sa Ivanom? Svetla kosa, tanke usne...

Ovako je Jelena Marinković izgledala pre svih estetskih zahvata i veze sa Ivanom? Svetla kosa, tanke usne...

Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. U rijalitiju " Elita" Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana Marinkovića nakon šest godina zajedničkog života, sa cimerom Urošem Rajačićem. Jelena je postala poznata javnosti učešćem u rijalitiju "Parovi", kada je izgledala sasvim… »
"Sluđen sam, ovo nisam očekivao...": Ivan Marinković očajan nakon ulaska u stan, pa otkrio šta će prvo uraditi

"Sluđen sam, ovo nisam očekivao...": Ivan Marinković očajan nakon ulaska u stan, pa otkrio šta će prvo uraditi

Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. Rijaliti učesnik Ivan Marinković zauzeo je deveto mesto u superfinalu rijalitija "Elita", a napolje je izašao bez svoje supruge Jelene Ilić, koja ga je prevarila sa Urošem Rajačićem. Ivan za domaće medije otvorio je vrata svog doma u kojem… »

Vesti dana »