Повезане вести

Луис де ла Фуенте: Ми смо прави тим, шампиони Европе

Луис де ла Фуенте: Ми смо прави тим, шампиони Европе

Политика 15.07.2024
БЕРЛИН - Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте рекао је да је поносан на своју екипу која је постала шампион Европе и захвалио се навијачима на подршци. Фудбалери Шпаније су синоћ освојили Европско… »
Саутгејт: Шпанија најбоља екипа на турниру, поносан сам на своје играче

Саутгејт: Шпанија најбоља екипа на турниру, поносан сам на своје играче

Политика 15.07.2024
БЕРЛИН - Селектор фудбалера Енглеске Герет Саутгејт рекао је после пораза у финалу Европског првенства (1:2) да је Шпанија најбољи тим на турниру и додао да је поносан на његове играче за све што су показали у Немачкој. "Мислим… »
Енглези ипак не праштају: Већ је спремна замена за селектора Саутгејта?

Енглези ипак не праштају: Већ је спремна замена за селектора Саутгејта?

Вечерње новости 15.07.2024
Фудбалска репрезентација Енглеске поново је остала без трофеја на Европском првенству након пораза од Шпаније 2:1 у финалу, а британска јавност већ истиче да би селектор Герет Саутгејт могао да напусти кормило ове селекције, а… »
Саутгејт: Шпанија је заслужено освојила титулу

Саутгејт: Шпанија је заслужено освојила титулу

Недељник 15.07.2024
(Бета) – Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Гарет Саутгејт изјавио је након синоћњег пораза у финалу Европског првенства да његова екипа „није имала добар посед лопте“, али да се борила до краја и да је Шпанија на крају… »
Кукуреља испрозивао Герија Невила после освајања титуле и брутално му одговорио: Све се враћа, све се плаћа

Кукуреља испрозивао Герија Невила после освајања титуле и брутално му одговорио: Све се враћа, све се плаћа

Телеграф 15.07.2024
Није остао недоречен. Нису их стављали у групу од три, четири највећа фаворита за титулу на Европском првенству, многи су мислили да су премлада екипа и да им треба још времена за адаптацију, али они су доказали да то није баш… »

Вести дана »