Povezane vesti
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala!
Večernje novosti 15.07.2024
REKLI su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini - izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Egzita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
N1 Info 15.07.2024
"Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini", izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a upravo je Rage Against the Machine bio katalizator nastanka festivala. Pred njegov nastup, simbolično, najavljena… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
Danas 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala!
Kurir 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Vesti dana »
Blokada suda u Novom Sadu: Stepenice ograđene, tu su i žandarmerija i policija (Blog)
Novi magazin pre 17 minutajoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje tinejdžeru osumnjičenom za ubistvo vršnjaka u Leskovcu
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih