Povezane vesti
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
N1 Info 15.07.2024
"Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini", izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a upravo je Rage Against the Machine bio katalizator nastanka festivala. Pred njegov nastup, simbolično, najavljena… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
Danas 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Vesti dana »
"U Ormuskom moreuzu se još ništa nije promenilo": Za uspostavljanje normalnog saobraćaja ključno poverenje
Insajder pre 3 minutajoš 30 povezanih
(Foto, video) Prve slike sa mesta ubistva u Surčinu: Nemanja ubio muškarca, pa telo prekrio krevetom! Ukrao mu auto i zakucao se u betonski krst!
Blic pre 8 minutajoš 29 povezanih
Civilizacija nije nestala, a tržišta su eksplodirala - kako je 24 sata preokrenulo strah u euforiju
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 53 povezane
Dogovor Amerike i Irana o primirju i otvaranju Ormuskog moreuza
BBC News pre 38 minutajoš 109 povezanih
Upozorenje RHMZ na vremenske uslove: Narednih dana mrazevi u jutarnjim časovima
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih