Povezane vesti
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
N1 Info 15.07.2024
"Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini", izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a upravo je Rage Against the Machine bio katalizator nastanka festivala. Pred njegov nastup, simbolično, najavljena… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
Danas 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Vesti dana »
Uživo Mali u Skupštini: "Plate i penzije nikada nisu bile veće i to u realnom iznosu" VIDEO
B92 pre 14 minutajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: U Deliblatskoj peščari kiša donela blago olakšanje, vetar otežava gašenje kod Lebana, požar na Stolovima još nije lokalizovan
Insajder pre 18 minutajoš 41 povezana
Najmanje 14 tek rođenih beba poginulo u požaru u bolnici u Pakistanu
BBC News pre 9 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo sa temperaturom do 34 stepena, od petka stiže jače zagrevanje
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 26 povezanih