Povezane vesti
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala!
Večernje novosti 15.07.2024
REKLI su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini - izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Egzita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
N1 Info 15.07.2024
"Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini", izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a upravo je Rage Against the Machine bio katalizator nastanka festivala. Pred njegov nastup, simbolično, najavljena… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala
Danas 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Revolucijom na Tvrđavi preko 210.000 ljudi najavilo proslavu 25 godina EXIT festivala!
Kurir 15.07.2024
„Rekli su mi da EXIT okuplja revolucionare u publici i na bini”, izjavio je Tom Morello, dodavši da je 33 godine čekao na ovaj trenutak, a njega smo čekali i mi od prvog dana Exita, jer je upravo Rage Against the Machine bio katalizator nastanka… »
Vesti dana »

Zelenski na Aljasci sa Trampom i Putinom?! Nbc: Bela kuća razmatra da pozove ukrajinskog predsednika
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane