Повезане вести
Вучић: Очекивана кампања из региона, обистинило се све што сам рекао
РТС 15.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да га не изненађују напади из региона и да се само два сата након његове конференције за медије 12. јула обистинило све оно што је говорио и о чему је писао на табли. "Очекивана… »
Вучић оптужио земље региона и њихове медије за лажи против Србије
Бета 15.07.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да "нема проблем" да буде "громобран" за, како је рекао, све ударе на Србију. Он је поново оптужио земље и медије у региону за "лажи" уперене против Србије. "Немам проблем да… »
Вучић о наводима из Сарајева: Потврдило се све што сам писао на табли, читавом поретку лажи се ближи крај
Еуроневс 15.07.2024
Председник Србије Александар Вучић је, одговарајући на питање новинара да одговори на наводе из Сарајева да се он користи пропагандом рекао да је то очекивана кампања и да да се потврдило све што је говорио и све што је писао… »
Вучић и о сукобима унутар СНС: За мене је недопустиво да се јавно говори о породичним и страначким темама
Курир 15.07.2024
БЕОГРАД - "Што се тиче питања везаних за сукобе унутар СНС, ја не могу да говорим о томе као члан странке, могу на форумума странке. За мене је недопустиво да се јавно говори о породичним и страначким темама", био је јасан… »
"Тако вам раде стране службе, нађу најгори олош" Председник о нападима из Сарајева: Важно је само да изговориш нешто против…
Курир 15.07.2024
БЕОГРАД - "Очекивана кампања, све о чему сам говорио, што сам описао и написао. Могли сте да видите истинитост сваке тврдње два сата након моје конференције. Неће се то променити. Немам проблем са тим да будем громобран за све… »
Вести дана »
Бачулов каже да је из медија сазнао за притвор: "Чист политички прогон Александра Вучића"
Радио 021 пре 47 минутајош 31 повезана
Академски пленум: Полиција спроводи системско насиље над студентима
Нови магазин пре 2 сатајош 48 повезаних
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Форбес пре 2 сатајош 37 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 3 сатајош 65 повезаних
Температура достизала 1000 степени: Прве процене након катастрофалног пожара у Загребу, сабласне сцене изгорелог небодера
Вечерње новости пре 7 минутајош 61 повезана