Повезане вести
Како су ме покрали лажни кинески полицајци
Данас 15.07.2024
Кинези широм света нашли су се на удару пажљиво осмишљене преваре у којој се криминалци представљају као кинеска полиција. Британска кинеског порекла испричала је за ББЦ да је предала сву животну уштеђевину преварантима који… »
Блиц 15.07.2024
Кинези широм света нашли су се на удару пажљиво осмишљене преваре у којој се криминалци представљају као кинеска полиција. Британска кинеског порекла испричала је за ББЦ да је предала сву животну уштеђевину преварантима који… »
НИН 15.07.2024
Радио 021 15.07.2024
Преваранти прете да ће изручити жртве Кини ако не плате „кауцију“. ББЦ ФБИ и кинеске амбасаде из читавог света издали су упозорење о преварама са лажним полицајцима Кинези широм света нашли су се на удару пажљиво осмишљене… »
BBC News 15.07.2024
Преваранти прете да ће изручити жртве Кини ако не плате „кауцију“. Кинези широм света нашли су се на удару пажљиво осмишљене преваре у којој се криминалци представљају као кинеска полиција. Британска кинеског порекла испричала… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане