Повезане вести
Вучић и одлазећи амбасадор Кореје: Наставити интензивирање политичког дијалога
РТВ 15.07.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Републике Кореје Лија Ђеунга са којим се сагласио да је потребно наставити интензивирање политичког дијалога и јачање економских веза… »
Блиц 15.07.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Републике Кореје Лија Ђеунга са којим се сагласио да је потребно наставити интензивирање политичког дијалога и јачање економских веза двеју… »
РТС 15.07.2024
Потребно је наставити интензивирање политичког дијалога и јачање економских веза Србије и Кореје, истакао је председник Александар Вучић током опроштајне посете амбасадора Републике Кореје Лија Ђеунга. Захвалио је Ђеунгу на… »
Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Кореје: Наставити интензивирање политичког дијалога ФОТО
Б92 15.07.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Кореје Лија Ђеунга. "Захвалио сам амбасадору Лију Ђеунгу на томе што је својим посвећеним радом имао утицај на унапређење… »
Вучић примио амбасадора Кореје у опроштајну посету: Наставити интензивирање политичког дијалога и јачање економских веза
Курир 15.07.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у опроштајну посету амбасадора Републике Кореје Лија Ђеунга. "Захвалио сам амбасадору Лију Ђеунгу на томе што је својим посвећеним радом имао утицај на унапређење… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Дан Сектора за ванредне ситуације у Лапову: Признања херојима ватрогасно-спасилачких јединица
Еуроневс пре 23 минутајош 23 повезане