Повезане вести
"Узела сам своје ствари, разочарани су и повређени": Миона Јовановић открила детаље сусрета са родитељима: "Нисам…
Блиц 15.07.2024
Миона Јовановић у финалу "Задруге 7 Елита" сачекали су родитељи који су је одмах искритиковали због понашања у ријалитију и везе са Ненадом Алексићем Ша. Миона је по изласку спавала код Ненада у стану, а сада је за "Блиц"… »
"Јуче је била са породицом, ја сам је возио": Прво суочавање Мионе са родитељима након финала Елите и свађе, Ша открио због…
Блиц 15.07.2024
Миона Јовановић суочила се са породицом, оцем, мајком и баком, који су је жестоко критиковали због бурне везе са 20 година старијим репером Ненадом Алексићем Ша. Миона Јовановић уместо са њима у Крагујевац, након финала отишла… »
"Јуче је била са породицом, ја сам је возио" Ша открио детаље сусрета Мионе и родитеља, ево зашто су се одмах вратили за…
Курир 15.07.2024
Миона Јовановић побеснела је због јавних критика оца, мајке и баке Милице током суперфинала "Елите", те је после скандалозних расправа у живом програму, а потом и у бекстејџу, преломила и одлучила да остане у Београду, у стану… »
Миони одузет мобилни телефон: Ево шта се дешава са ријалити учесницом после свађе са родитељима - фанови забринути
Блиц 15.07.2024
Родитељи Мионе Јовановић су љути на ћерку због њене турбулентне везе са репером Ненадом Алексићем Ша. Када је изашла из ријалитија одмах су је искритиковали и поставили јој ултиматум да уколико оде са репером кући, на њих… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Руски власници су пристали да продају свој део власништва у НИС-у
НИН пре 1 сатјош 52 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних
Хрка подржала Јаћимовићев предлог о блокади Београда: "Коначно да се ујединимо"
Радио 021 пре 21 минутајош 18 повезаних
Инфлација у еврозони најнижа у последњих годину дана, успорила на 2,1% у октобру
Блиц пре 4 сатијош 38 повезаних
АМСС: Сви прилази планинама у Србији су проходни, неопходна је зимска опрема
Еуроневс пре 10 минутајош 66 повезаних