Povezane vesti
"Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povređeni": Miona Jovanović otkrila detalje susreta sa roditeljima: "Nisam…
Blic 15.07.2024
Miona Jovanović u finalu "Zadruge 7 Elita" sačekali su roditelji koji su je odmah iskritikovali zbog ponašanja u rijalitiju i veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Miona je po izlasku spavala kod Nenada u stanu, a sada je za "Blic" otkrila da je bila kod svojih… »
"Juče je bila sa porodicom, ja sam je vozio": Prvo suočavanje Mione sa roditeljima nakon finala Elite i svađe, Ša otkrio zbog…
Blic 15.07.2024
Miona Jovanović suočila se sa porodicom, ocem, majkom i bakom, koji su je žestoko kritikovali zbog burne veze sa 20 godina starijim reperom Nenadom Aleksićem Ša. Miona Jovanović umesto sa njima u Kragujevac, nakon finala otišla je kod dečka u stan, a Ša… »
"Juče je bila sa porodicom, ja sam je vozio" Ša otkrio detalje susreta Mione i roditelja, evo zašto su se odmah vratili za…
Kurir 15.07.2024
Miona Jovanović pobesnela je zbog javnih kritika oca, majke i bake Milice tokom superfinala "Elite", te je posle skandaloznih rasprava u živom programu, a potom i u bekstejdžu, prelomila i odlučila da ostane u Beogradu, u stanu svog 20 godina starijeg… »
Mioni oduzet mobilni telefon: Evo šta se dešava sa rijaliti učesnicom posle svađe sa roditeljima - fanovi zabrinuti
Blic 15.07.2024
Roditelji Mione Jovanović su ljuti na ćerku zbog njene turbulentne veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Kada je izašla iz rijalitija odmah su je iskritikovali i postavili joj ultimatum da ukoliko ode sa reperom kući, na njih može da zaboravi. Miona je… »
Vesti dana »
Studentkinja DUNP: Policijska brutalnost nam nije strana, juče smo pokazali da se Pazarci ničega ne plaše
Novi magazin pre 1 satjoš 40 povezanih
Zahlađenje protutnjalo Srbijom: Temperatura pala naglo, RHMZ najavio šta nas očekuje tokom noći
Telegraf pre 17 minutajoš 38 povezanih
Održan skup podrške migrantima na Slaviji kao odgovor na najavljeni antimigracioni skup "Narodnih patrola"
N1 Info pre 1 satjoš 47 povezanih