Povezane vesti
U ovu kuću Miona Jovanović ne želi da se vraća! Sa bakom ne priča još uvek, posvađala se sa roditeljima i uzela stvari!
Alo 15.07.2024
Umesto da se vrati kući u Kragujevac, Miona je nakon finala otišla u stan svog dečka. Bivša učesnica rijalitija "Elita," Miona Jovanović, živi u Kragujevcu, a sada imamo priliku da zavirimo u njenu porodičnu kuću. Iako je Miona Jovanović još… »
Miona otišla kod roditelja! Nakon svađe stigla u Kragujevac, Ša otkrio sve detalje: Za sada je takva situacija!
Alo 15.07.2024
Reper je otkrio detalje Mionine posete porodici. Miona Jovanović nakon finala Elite otišla je u stan kod Nenada Aleksića Ša. Iako ju je porodica uslovila da bira izmjeđu njih i repera, ona je nakon svađe sa majkom i ocem napustila Šimanovce zajedno… »
Ša vozio Mionu u Kragujevac kod roditelja, otkrio šta se dogodilo: "Rekla je da se ne svađamo"
Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je da je lično vozio devojku Mionu Jovanović u rodni Kragujevac, kod roditelja. Za početak je otkrio kako funkcionišu u spoljnom prostoru. - Funkcionišemo super, verovali ili ne. Uopšte se ne svađamo… »
Mioni Jovanović prete smrću? Nakon svađe sa roditeljima naišla na ogroman problem, stižu joj jezive poruke!
Alo 15.07.2024
Jovanovićeva nije ni slutila kakva je situacija van imanja u Šimanovcima. Miona Jovanović zauzela je osmo mesto u finalu Elite 7. Nakon izlaska dočekao je šok i svađa sa roditeljima zbog njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Porodica ju je uslovila… »
"Miona je kod mene u stanu, prepirala se sa njenima, ali..": Ša otkrio da li ide u Kragujevac sa Jovanovićevom
Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. Reper Nenad Aleksić Ša otkrio je kako se oseća nakon finala "Elite", pa progovorio o svojoj partnerki Mioni Jovanović, ali i tome gde je prespavala nakon završetka superfinalne noći. - Sada sam super, malo sam se odmorio, sve je… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana