Повезане вести
У ову кућу Миона Јовановић не жели да се враћа! Са баком не прича још увек, посвађала се са родитељима и узела ствари!
Ало 15.07.2024
Уместо да се врати кући у Крагујевац, Миона је након финала отишла у стан свог дечка. Бивша учесница ријалитија "Елита," Миона Јовановић, живи у Крагујевцу, а сада имамо прилику да завиримо у њену породичну кућу. Иако је Миона… »
Миона отишла код родитеља! Након свађе стигла у Крагујевац, Ша открио све детаље: За сада је таква ситуација!
Ало 15.07.2024
Репер је открио детаље Мионине посете породици. Миона Јовановић након финала Елите отишла је у стан код Ненада Алексића Ша. Иако ју је породица условила да бира измјеђу њих и репера, она је након свађе са мајком и оцем… »
Ша возио Миону у Крагујевац код родитеља, открио шта се догодило: "Рекла је да се не свађамо"
Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Репер Ненад Алексић Ша открио је да је лично возио девојку Миону Јовановић у родни Крагујевац, код родитеља. За почетак је открио како функционишу у спољном простору. - Функционишемо супер, веровали или не… »
Миони Јовановић прете смрћу? Након свађе са родитељима наишла на огроман проблем, стижу јој језиве поруке!
Ало 15.07.2024
Јовановићева није ни слутила каква је ситуација ван имања у Шимановцима. Миона Јовановић заузела је осмо место у финалу Елите 7. Након изласка дочекао је шок и свађа са родитељима због њене везе са Ненадом Алексићем Ша… »
"Миона је код мене у стану, препирала се са њенима, али..": Ша открио да ли иде у Крагујевац са Јовановићевом
Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Репер Ненад Алексић Ша открио је како се осећа након финала "Елите", па проговорио о својој партнерки Миони Јовановић, али и томе где је преспавала након завршетка суперфиналне ноћи. - Сада сам супер, мало сам се… »
Вести дана »
Стручњаци о новом развоју ситуације са НИС-ом? Ово су могући сценарији због санкција
Курир пре 7 минутајош 59 повезаних
Дијана Хрка поново примљена у болницу због погоршаног здравственог стања
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Н1 Инфо пре 6 сатијош 9 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних