Повезане вести

У ову кућу Миона Јовановић не жели да се враћа! Са баком не прича још увек, посвађала се са родитељима и узела ствари!

У ову кућу Миона Јовановић не жели да се враћа! Са баком не прича још увек, посвађала се са родитељима и узела ствари!

Ало 15.07.2024
Уместо да се врати кући у Крагујевац, Миона је након финала отишла у стан свог дечка. Бивша учесница ријалитија "Елита," Миона Јовановић, живи у Крагујевцу, а сада имамо прилику да завиримо у њену породичну кућу. Иако је Миона… »
Миона отишла код родитеља! Након свађе стигла у Крагујевац, Ша открио све детаље: За сада је таква ситуација!

Миона отишла код родитеља! Након свађе стигла у Крагујевац, Ша открио све детаље: За сада је таква ситуација!

Ало 15.07.2024
Репер је открио детаље Мионине посете породици. Миона Јовановић након финала Елите отишла је у стан код Ненада Алексића Ша. Иако ју је породица условила да бира измјеђу њих и репера, она је након свађе са мајком и оцем… »
Ша возио Миону у Крагујевац код родитеља, открио шта се догодило: "Рекла је да се не свађамо"

Ша возио Миону у Крагујевац код родитеља, открио шта се догодило: "Рекла је да се не свађамо"

Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Репер Ненад Алексић Ша открио је да је лично возио девојку Миону Јовановић у родни Крагујевац, код родитеља. За почетак је открио како функционишу у спољном простору. - Функционишемо супер, веровали или не… »
Миони Јовановић прете смрћу? Након свађе са родитељима наишла на огроман проблем, стижу јој језиве поруке!

Миони Јовановић прете смрћу? Након свађе са родитељима наишла на огроман проблем, стижу јој језиве поруке!

Ало 15.07.2024
Јовановићева није ни слутила каква је ситуација ван имања у Шимановцима. Миона Јовановић заузела је осмо место у финалу Елите 7. Након изласка дочекао је шок и свађа са родитељима због њене везе са Ненадом Алексићем Ша… »
"Миона је код мене у стану, препирала се са њенима, али..": Ша открио да ли иде у Крагујевац са Јовановићевом

"Миона је код мене у стану, препирала се са њенима, али..": Ша открио да ли иде у Крагујевац са Јовановићевом

Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Репер Ненад Алексић Ша открио је како се осећа након финала "Елите", па проговорио о својој партнерки Миони Јовановић, али и томе где је преспавала након завршетка суперфиналне ноћи. - Сада сам супер, мало сам се… »

Вести дана »