Povezane vesti
Zelenski siguran: Ne plašim se, spreman sam
B92 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ''Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Volodimir Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Telegraf 15.07.2024
''Imamo dvostranačku podršku i imamo jake odnose sa američkim političarima koji predstavljaju Republikansku partiju'', rekao je predsednik Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
IndeksOnline 15.07.2024
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ”Ako gospodin Donald Tramp postane… »
Zelenski: "Spreman sam za saradnju sa Trampom ako pobedi na izborima"
Blic 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. - Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Vesti online 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. – Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane