Povezane vesti
Zelenski siguran: Ne plašim se, spreman sam
B92 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ''Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Volodimir Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Telegraf 15.07.2024
''Imamo dvostranačku podršku i imamo jake odnose sa američkim političarima koji predstavljaju Republikansku partiju'', rekao je predsednik Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
IndeksOnline 15.07.2024
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ”Ako gospodin Donald Tramp postane… »
Zelenski: "Spreman sam za saradnju sa Trampom ako pobedi na izborima"
Blic 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. - Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Vesti online 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. – Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 56 minutajoš 39 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 7 satijoš 10 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 4 satijoš 18 povezanih
Zvezda saznala da li Teodosić može da igra: Evo da li računaju na Srbina potiv Asvela!
Hot sport pre 3 satajoš 16 povezanih