Повезане вести
Зеленски сигуран: Не плашим се, спреман сам
Б92 15.07.2024
Украјински председник Володимир Зеленски саопштио је данас да је спреман да сарађује са бившим председником САД Доналдом Трампом ако буде победио на предстојећим председничким изборима у новембру. ''Ако господин Доналд Трамп… »
Володимир Зеленски: Спреман сам за сарадњу с Трампом ако победи на изборима
Телеграф 15.07.2024
''Имамо двостраначку подршку и имамо јаке односе са америчким политичарима који представљају Републиканску партију'', рекао је председник Украјине. Украјински председник Володимир Зеленски саопштио је данас да је спреман да… »
Зеленски: Спреман сам за сарадњу с Трампом ако победи на изборима
ИндексОнлине 15.07.2024
КИЈЕВ – Украјински председник Володимир Зеленски саопштио је данас да је спреман да сарађује са бившим председником САД Доналдом Трампом ако буде победио на предстојећим председничким изборима у новембру. ”Ако господин Доналд… »
Зеленски: "Спреман сам за сарадњу са Трампом ако победи на изборима"
Блиц 15.07.2024
Украјински председник Володимир Зеленски саопштио је данас да је спреман да сарађује са бившим председником САД Доналдом Трампом ако буде победио на предстојећим председничким изборима у новембру. - Ако господин Доналд Трамп… »
Зеленски: Спреман сам за сарадњу с Трампом ако победи на изборима
Вести онлине 15.07.2024
Украјински председник Владимир Зеленски саопштио је данас да је спреман да сарађује са бившим председником САД Доналдом Трампом ако буде победио на предстојећим председничким изборима у новембру. – Ако господин Доналд Трамп… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 13 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 33 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 22 минутајош 1 повезана