Povezane vesti
Volodimir Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Telegraf 15.07.2024
''Imamo dvostranačku podršku i imamo jake odnose sa američkim političarima koji predstavljaju Republikansku partiju'', rekao je predsednik Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
IndeksOnline 15.07.2024
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ”Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Vesti online 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. – Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Vesti dana »
Tek stiže pogoršanje: Evo gde će padati kiša do podneva, a gde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom posle podne
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić u Ukrajini na Samitu Karpatske inicijative: Novi pravci saradnje i snažnih veza za Srbiju
Beta pre 30 minutajoš 28 povezanih
Paunović: Tadić može da bude simbol ozdravljenja reprezentacije, i dalje verujem u bolje vreme
RTS pre 40 minutajoš 73 povezane
Studenti u blokadi od danas do 20. septembra u akciji „Od vrata do vrata“
Nedeljnik pre 3 satajoš 16 povezanih