Povezane vesti
Zelenski siguran: Ne plašim se, spreman sam
B92 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ''Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Volodimir Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Telegraf 15.07.2024
''Imamo dvostranačku podršku i imamo jake odnose sa američkim političarima koji predstavljaju Republikansku partiju'', rekao je predsednik Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
IndeksOnline 15.07.2024
KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. ”Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Zelenski: "Spreman sam za saradnju sa Trampom ako pobedi na izborima"
Blic 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. - Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Zelenski: Spreman sam za saradnju s Trampom ako pobedi na izborima
Vesti online 15.07.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski saopštio je danas da je spreman da sarađuje sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom ako bude pobedio na predstojećim predsedničkim izborima u novembru. – Ako gospodin Donald Tramp postane predsednik… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 8 satijoš 9 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima na istoku
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane