Повезане вести
Звезда довела замену Глазеру
Спорт клуб 15.07.2024
Марко Илић је званично голман Црвене звезде и имаће улогу прве резерве Омрију Глазеру, попут Зорана Поповића у прошлој сезони. Илић је потписао уговор на три сезоне, Црвена звезда га је купила од америчког Колорада. Претходну… »
Звезда довела нову “јединицу” (фото, видео)
Спортски журнал 15.07.2024
Марко Илић задужио дрес црвено-белих са бројем 1 у наредне три године. Ново појачање Црвене звезде у летњем прелазном року је чувар мреже - Марко Илић. Потписао је трогодишњи уговор са црвено-белима задужио број 1. -… »
Званично - Звезда има новог голмана!
Спортске.нет 15.07.2024
Нови фудбалер Црвене звезде од данас је постао Марко Илић. Реч је о голману рођеном 1998. године у Новом Саду, који је у каријери играо за Војводину, Пролетер, Вождовац, Кортрајк, Сарпсборг и Колорадо из кога је дошао на… »
Званично: Алтернатива за Омрија Глазера стигла на Маракану! (фото)
Хот спорт 15.07.2024
Српски чувар мреже је потписао трогодишњи уговор са црвено-белима и задужио број 1 Ново појачање Црвене звезде у летњем прелазном року је чувар мреже – Марко Илић. Марко Илић је рођен 3. фебруара 1998. године. Наступао је за… »
Звезда довела голмана - узео "јединицу" ФОТО
Б92 15.07.2024
Ново појачање Црвене звезде у летњем прелазном року је чувар мреже - Марко Илић, који је потписао трогодишњи уговор и задужио број 1. "Почаствован сам што сам део оваквог клуба, а уједно и узбуђен. Хтео бих да се захвалим свим… »
Црвена звезда довела новог голмана: Он је нова "јединица" црвено-белих
Вечерње новости 15.07.2024
Ново појачање Црвене звезде у летњем прелазном року је чувар мреже - Марко Илић, који је потписао трогодишњи уговор са клубом са Маракане и задужио број 1. Фото: Принтскрин Фацебоок/ФК Црвена звезда - Почаствован сам што сам… »
Вести дана »
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 8 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних