Повезане вести

У ову кућу у Крагујевцу Миона не жели да се враћа: Овако изгледа њен породични дом: Посвађала се са родитељима и бабом и…

У ову кућу у Крагујевцу Миона не жели да се враћа: Овако изгледа њен породични дом: Посвађала се са родитељима и бабом и…

Блиц 15.07.2024
Бивша учесница ријалитија "Задруга 7 - Елита", Миона Јовановић живи у Крагујевцу, а сада имамо прилике да видимо и како изгледа њена породична кућа. Наиме, Миона Јовановић по свему судећи још увек не жели да се враћа у свој… »
Прво оглашавање мионе Јовановић! Породици окренула леђа због Ша, па признала: Узела сам све ствари, они су повређени и…

Прво оглашавање мионе Јовановић! Породици окренула леђа због Ша, па признала: Узела сам све ствари, они су повређени и…

Курир 15.07.2024
Миона Јовановић у финалу "Задруге 7 Елита" сачекали су родитељи који су је одмах искритиковали због понашања у ријалитију и везе са Ненадом Алексићем Ша. Миона је по изласку спавала код Ненада у стану, а сада је за медије… »
Прво оглашавање мионе Јовановић! Јавно обелоданила детаље драме са родитељима: Узела сам своје ствари, разочарани су и…

Прво оглашавање мионе Јовановић! Јавно обелоданила детаље драме са родитељима: Узела сам своје ствари, разочарани су и…

Ало 15.07.2024
Како и сама истиче, још увек је "затегнута ситуација" Миону Јовановић у финалу "Задруге 7 Елита" дочекали су родитељи, који су је одмах искритиковали због њеног понашања у ријалитију и везе са Ненадом Алексићем Ша. По изласку… »
Ево како се Миона Јовановић "провела" код родитеља: "Узела сам своје ствари, разочарани су", поменула и баку

Ево како се Миона Јовановић "провела" код родитеља: "Узела сам своје ствари, разочарани су", поменула и баку

Телеграф 15.07.2024
Препоручујемо. Миону Јовановић у финалу ријалитија "Елита" сачекали су родитељи који су је одмах искритиковали због понашања у ријалитију и везе са Ненадом Алексићем Ша. Она је по изласку спавала код Ненада у стану, а сада је… »

Вести дана »