Povezane vesti
Da zvezda gostuje na marakani od poštenih partizanovaca ne bi moglo da se živi! Binić oštar: Muka mi je od kukanja Stanojevića!…
Kurir 15.07.2024
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić prokomentarisao je izjavu trenera Partizana, Aleksandra Stanojevića. Stanojević je veoma oštro govorio o pravilu "dva bonusa" i načinu na koji je usvojen. "Muka mi je više da slušam neprestano kukanje od… »
Binić: "Stanojević priča o regularnosti, a ne smeta mu što "gostuje" u Humskoj? Muka mi je da ga slušam"
Telegraf 15.07.2024
Legendarni fudbaler Zvezde odgovorio treneru Partizana koji je oštro kritikovao usvajanje pravila o dva bonusa. Bivši fudbaler Crvene zvezde i osvajač Kupa evropskih šampiona 1991. godine iz Barija, Dragiša Binić, reagovao je na izjave Aleksandra… »
Vesti dana »

Studenti i građani blokirali novosadski sud, policija uvela deo zaposlenih i privela članove PSG-a (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 37 povezanih

Bez obraćanja novinarima po završetku sednice Saveta za nacionalnu bezbednost
Novi magazin pre 1 satjoš 25 povezanih

Diplomatski napori u Vašingtonu: bezbednosne garancije, pripreme za sastanak Putina i Zelenskog i diplomatske atmosfere
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 212 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplim intervalima do četvrtka
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 29 povezanih