Povezane vesti
Maja i Krofak se pomirili? Starleta iskrena: "Imam 28 godina, ne pitam mamu i tatu šta misle o mojim izborima"
Telegraf 15.07.2024
Preporučujemo. Večeras, 15. jula održava se velika žurka u Šimanovcima povodom kraja još jedne sezone rijalitija "Zadruge 7 - Elite". Među prvima su stigli Maja Marinković i njen partner iz rijalitija Stanislav Krofak. Svi su gledali u njih iz mnogo… »
Opaa! Maja i Stanislav stigli na žurku zajedno: On je dovezao u kabrioletu, pa iznenadio: Mi smo sada...
Kurir 15.07.2024
Večeras se povodom završetka "Zadruge 7 - Elite" u Šimanovcima održava spektakularna žurka. Među prvima su stigli starleta Maja Marinković i njen partner iz rijalitija Stanislav Krofak, a sve oči bile su uprte u njih, pre svega zbog auto u kom su se… »
Vesti dana »
Teheran pokrenuo nove napade nakon smrti Hamneija, na meti Emirati, poginula tri američka vojnika, potopljen iranski brod
Nova pre 53 minutajoš 102 povezane
Naš pevač sa trudnom ženom zarobljen na Maldivima oglasio se: Zbog sukoba na Bliskom istoku, traže alternativu da se vrate u Srbiju
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Danas je veoma značajan datum, evo šta je počelo: Neverovatna pojava nad Evropom zahvatila i Srbiju
Telegraf pre 5 satijoš 30 povezanih