Повезане вести
Француски фудбалер Оливије Жиру окончао репрезентативну каријеру
Политика 16.07.2024
ПАРИЗ - Француски фудбалер Оливије Жиру саопштио је да је окончао репрезентативну каријеру. "Моменат којег сам се плашио је дошао. Време је да кажем збогом француском тиму", написао је најбољи стрелац Француске у историји на… »
Дошло је време за крај: Најбољи стрелац у историји Француске напушта национални тим! (фото+видео)
Хот спорт 16.07.2024
Француска је остала без веома битног играча Нападач репрезентације Француске, Оливије Жиру, најавио је крај своје репрезентативне каријере. Жиру је своју авантуру са Триколорима започео 2011. године и током тог периода сакупио… »
Најбољи стрелац у историји "триколора" се опростио од репрезентације
Б92 16.07.2024
Француски фудбалер Оливије Жиру саопштио је да је окончао репрезентативну каријеру. "Моменат којег сам се плашио је дошао. Време је да кажем збогом француском тиму", написао је најбољи стрелац Француске у историји на Инстаграму… »
Најбољи стрелац Француске Оливије Жиру завршио репрезентативну каријеру
Данас 15.07.2024
Најбољи стрелац француске репрезентације у фудбалу Оливије Жиру објавио је да је завршио репрезентативну каријеру. „Тренутак ког сам се плашио је дошао. Време је да кажем збогом француском националном тиму“, написао је… »
Џердан Шаћири завршио репрезентативну каријеру
Данас 15.07.2024
Швајцарски фудбалер Џердан Шаћири објавио је да је завршио своју репрезентативну каријеру након 125 наступа у националном тиму. „Седам турнира, много голова, 14 година са репрезентацијом Швајцарске и незаборавни моменти. Време… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана