Повезане вести

И уско, и изрези: Анели Ахмић дошла на снимање у провокативној хаљини - ожиљци од операције груди у првом плану (фото)

И уско, и изрези: Анели Ахмић дошла на снимање у провокативној хаљини - ожиљци од операције груди у првом плану (фото)

Блиц 16.07.2024
Анели Ахмић, учесница "Задруге 7 - Елите", појавила се данас на снимању емисије Огњена Амиџића у жутој, уској хаљини. Тоалета је имала изрез и са леве и са десне стране, а Анели је поносно позирала присутним фотографима… »
"Мама ме је блокирала" Миони породица због везе са репером ипак окренула леђа: Заклела сам се да ме Ша никада није ударио...

"Мама ме је блокирала" Миони породица због везе са репером ипак окренула леђа: Заклела сам се да ме Ша никада није ударио...

Курир 16.07.2024
Миона Јовановић још увек није успела да побољша однос са родитељима, баком и братом након скандала током суперфинала "Елите", када су јој пред милионима гледалаца очитали лекцију због емотивне везе с 20 година старијим репером… »
"Разочарали су ме родитељи, бака..." Миона након свега о односу са породицом: Нисам хтела неког финог господина...

"Разочарали су ме родитељи, бака..." Миона након свега о односу са породицом: Нисам хтела неког финог господина...

Курир 16.07.2024
Миона Јовановић и Ненад Алексић Ша појавили су се синоћ на журки "Елите", а она је одмах прокоментарисала реакцију породице на њено учешће у ријалитију. - Бака је бурно реаговала, свађале смо се и пре уласка у ријалити, мислила… »
Ша бесан на мију борисављевић: Репер негодује због прозивки, а Миона поткачила породицу: "нећу финог господина и посао у…

Ша бесан на мију борисављевић: Репер негодује због прозивки, а Миона поткачила породицу: "нећу финог господина и посао у…

Блиц 16.07.2024
Миона Јовановић и Ненад Алексић Ша појавили су се синоћ на журки "Елите", а она је одмах прокоментарисала реакцију породице на њено учешће у ријалитију. - Бака је бурно реаговала, свађале смо се и пре уласка у ријалити, мислила… »
"Нема потребе да прати девојке на инстаграму и ја сам отпратила мушкарце" Миона тврди да није под утицајем Ненада Алексића Ша…

"Нема потребе да прати девојке на инстаграму и ја сам отпратила мушкарце" Миона тврди да није под утицајем Ненада Алексића Ша…

Блиц 16.07.2024
Вечерас се поводом завршетка "Задруге 7 - Елите" у Шимановцима одржава спектакуларна журка. Миона Јовановић је својим турбулентним односом са репером Ненадом Алексићем Ша свакако обележила ову сезону, а сада је открила како стоје… »
"Волела бих да водим елиту 8": Анели Ахмић проговорила о новом послу, па признала шта осећа према Јањушу: "имам емоције према…

"Волела бих да водим елиту 8": Анели Ахмић проговорила о новом послу, па признала шта осећа према Јањушу: "имам емоције према…

Блиц 15.07.2024
Вечерас се поводом завршетка "Задруге 7 - Елите" у Шимановцима одржава спектакуларна журка. Екипа "Блица" поразговарала је са Анели Ахмић, а она нам је открила шта се тренутно дешава код ње у животу. - Чула сам се са ћерком… »

Вести дана »