Повезане вести
Преболео Јелену: Иван Маринковић целу ноћ провео са овом бившом задругарком: Попустиле им кочнице
Блиц 16.07.2024
Ивана Маринковића је супруга Јелена Маринковић преварила у "Елити" са Урошем Рајчићем. Наиме, изгледа да је након преваре, коју је доживео од супруге Јелене, Иван утеху, како пишу домаћи медији, пронашао у наручју Дениз Дејм… »
Јелена Маринковић завршила у Ургентном центру: Жана насред журке направила хаос: "Шутирала ме је, чупала и набола песницом"…
Курир 16.07.2024
Жана Ђорђевић насрнула је на Јелену Маринковић током журке поводом краја "Елите", због чега је бивша ријалити учесница завршила у Ургентном центру. - Послали су ми клип, не види се све, блуровано је. Идем ја да ме неко одвезе на… »
(Фото) Анита се љубила са другим мушкарцем на журки: Он све објавио, показао шта се дешавало у "Елити": "Да ли је Анђело ово…
Блиц 16.07.2024
Синоћ је на журки победницу "Елите", Аниту Станојловић напала Анђела Шпаравало, а током журке се догодио још један инцидент када је Жана ударила Јелену Маринковић. Ипак, осим скандалозних сцена, пало је и доста пољубаца и… »
(Видео): Јелена Маринковић након што је претучена ноћ провела у Ургентном: Пријатељица открила детаље скандалозног напада
Блиц 16.07.2024
Жана Ђорђевић насрнула је на Јелену Маринковић током журке поводом краја "Елите", због чега је бивша ријалити учесница завршила у Ургентном центру. - Послали су ми клип, не види се све, блуровано је. Идем ја да ме неко одвезе на… »
Анита једва прича после скандала на журки "Елите": Победница ријалитија у шоку: "сва сам мокра, обе су избачене! Чашом су ишле…
Блиц 16.07.2024
У току синоћње журке "Елите", поводом краја ријалитија, дошло је до непријатне ситуације, која је многе оставила у шоку. Анђела Шпаравало је у једном моменту исполивала победницу "Елите" Аниту Станојловић водом, па је настала… »
Јелена Маринковић иде у Ургентни након сукоба са жаном: "Набола ме је песницом", Иван јој пришао па настала још већа свађа…
Блиц 16.07.2024
Жана Ђорђевић насрнула је на Јелену Маринковић током журке поводом краја "Елите". Јелена је седела са некадашњим цимерима, пришао јој је Иван Маринковић, а том приликом је открила да право са журке иде у Ургентни центар. -… »
Прва изјава Јелене Маринковић након жаниних удараца у уживо програму: "Шутира ме у стомак, хоћу полицију!", једва прича кроз…
Блиц 16.07.2024
Јелена Маринковић је вечерас, током давања интервјуа на журки поводом краја "Елите", добила јак ударац у главу од Жане Ђорђевић, која је потом кренула да је чупа и гура. Шок сцена фрапирала је све, а узрујана Јелена је мало… »
Језива сцена током журке "Елите": Жана у уживо програму ударила Јелену Маринковић из све снаге - водитељка урла, обезбеђење…
Блиц 16.07.2024
Јелена Маринковић је вечерас, током давања интервјуа на журки поводом краја "Елите", добила јак ударац у главу од Жане Ђорђевић, која се нашла на списку гостију. Жана је пришла Јелени, која је разговарала са водитељком Иваном… »
Жана жестоко кажњена након што је опалила јелени шамарчину: Продукција се одмах огласила, ово се никако не толерише
Блиц 16.07.2024
Жана Ђорђевић током вечерашње журке у Шимановцима насрнула је на Јелену Маринковић. Наиме, док је Јелена Маринковић давала интервју, Жана јој је пришла и том приликом јој је опалила шамарчину, почупала је, а обезбеђење је одмах… »
"У питању је договор за идућу елиту": Качавенда дошла на журку ријалитија са огромним изрезом, па оплела по Семиру и Ивану…
Блиц 15.07.2024
Милена Качавенда дошла је на вечерашњу журку "Елите" у хаљини са великим изрезом, па је на лицу места рекла низ детаља у бившим цимерима. - Схватила сам да ме уопште не интересује пласман. Кад сам говорила о пласману, првих… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на јаке пљускове, град и олујни ветар широм Србије
Наслови.аи пре 7 минутајош 35 повезаних

Човић потврдио да Пешић од 30. септембра неће бити селектор кошаркашке репрезентације
Радио 021 пре 22 минутајош 18 повезаних