Повезане вести

Огласила се Јелена Маринковић после изласка из Ургентног центра: "Угрувана сам, ставили су ми крагну"

Огласила се Јелена Маринковић после изласка из Ургентног центра: "Угрувана сам, ставили су ми крагну"

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Синоћ, 15. јула одржала се журка у Шимановцима поводом завршетка још једне сезоне ријалитија "Задруга 7 - Елита". Том приликом избио је инцидент који је шокирао јавност. Наиме, Јелена Маринковић је разговарала… »
Јелена завршила у Ургентном, након што је Жана физички насрнула на њу: Слађа открила детаље инцидента

Јелена завршила у Ургентном, након што је Жана физички насрнула на њу: Слађа открила детаље инцидента

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Након што је Жана Омнија током журке поводом завршетка Елите, током уживо програма улетела пред камерама и насрнула на Јелену Маринковић, задругарка је завршила у Ургентном. - Послали су ми клип, не види се све… »
Јелени Маринковић ставили крагну Целу ноћ провела у Ургентном, ево шта пише у лекарском извештају након што ју је Жана…

Јелени Маринковић ставили крагну Целу ноћ провела у Ургентном, ево шта пише у лекарском извештају након што ју је Жана…

Курир 16.07.2024
Жана Ђорђевић насрнула је синоћ на Јелену Маринковић током журке поводом краја " Елите", због чега је бивша ријалити учесница завршила у Ургентном центру. Јелена је сада открила шта су јој установили на Ургентном. Како је… »
"Мало сам угрувана, ставили су ми крагну" Огласила се Јелена Маринковић после изласка из Ургентног центра, најавила тужбу!

"Мало сам угрувана, ставили су ми крагну" Огласила се Јелена Маринковић после изласка из Ургентног центра, најавила тужбу!

Ало 16.07.2024
Обелоданила детаље драме. Синоћ, 15. јула, у Шимановцима је одржана журка поводом завршетка још једне сезоне ријалитија "Елита". Међутим, прославу је засенио инцидент који је шокирао јавност. Наиме, док је Јелена Маринковић… »
"Мртва пијана, смрдела је на алкохол" Јелена Маринковић након Жаниног физичког напада у програму уживо: Због овога ће ићи у…

"Мртва пијана, смрдела је на алкохол" Јелена Маринковић након Жаниног физичког напада у програму уживо: Због овога ће ићи у…

Курир 16.07.2024
Бивша ријалити учесница Јелена Маринковић огласила се и открила детаље о нападу Жане Омние на њу за време синоћне журке поводом краја " Елите", а затим је рекла да ће тражити да надлежни реагују. Жана је синоћ током журке… »
Јелена Маринковић након напада Жану шаље у затвор? "Мртва је пијана, смрдела на алкохол"

Јелена Маринковић након напада Жану шаље у затвор? "Мртва је пијана, смрдела на алкохол"

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Јелена Маринковић је објаснила зашто и како ју је Жана Ђорђевић напала, а затим је рекла да ће тражити да надлежни реагују. Жана је синоћ током журке поводом завршетка "Елите" напала Јелену Маринковић, која је због… »
Због стравичног насиља прекинут програм! Овако је изгледао напад Жане на Јелену Маринковић на журки у Елити

Због стравичног насиља прекинут програм! Овако је изгледао напад Жане на Јелену Маринковић на журки у Елити

Курир 16.07.2024
Јелена Маринковић током журке поводом краја Елите отворила је душу и открила како планира да настави живот након јавне преваре. Учесница Елите је рекла да се највероватније више неће ни чути ни видети са Урошем Рајачићем, али… »
Хитна одлука продукције након удараца у програму уживо Велики Шеф жестоко казнио Жану, избачена и са имања!

Хитна одлука продукције након удараца у програму уживо Велики Шеф жестоко казнио Жану, избачена и са имања!

Ало 16.07.2024
Велики Шеф донео хитну одлуку. Жана Ђорђевић током журке која се синоћ одржала у Шимановцима, брутално је напала Јелену Маринковић и задала јој више удараца по глави и телу. Због тога је Велики шеф донео хитну одлуку и Жана ће… »
Јелена Маринковић завршила у ургентном центру Након бруталног напада ноћ провела у овој институцији, другарица открила више…

Јелена Маринковић завршила у ургентном центру Након бруталног напада ноћ провела у овој институцији, другарица открила више…

Ало 16.07.2024
Јеленина другарица открила више детаља о нападу. Жана Омниа насрнула је на Јелену Маринковић током журке у Шимановцима. Том приликом задала јој је више удараца по глави и телу, а Маринковићева је пред нашим камера видно… »
Прва изјава претучене Јелене Маринковић Не може да дође себи, кроз сузе проговорила: "Хоћу полицију"

Прва изјава претучене Јелене Маринковић Не може да дође себи, кроз сузе проговорила: "Хоћу полицију"

Ало 16.07.2024
Цимерка јој задала више удараца по глави и телу. Јелена Маринковић синоћ је брутално нападнута од стране Жане Омние, бивше цимерке из ријалитија Елита. Током журке која се одржала поводом завршетка Елите, у тренутку док је Јелена… »
Нападнута водитељка пинка Вриштала усред емисије, програм прекинут, гледаоци затечени призором!

Нападнута водитељка пинка Вриштала усред емисије, програм прекинут, гледаоци затечени призором!

Ало 16.07.2024
Програм је накратко био прекинут. Анели Ахмић синоћ је била гост у емисији код Душице Јаковљевић која се емитовала пре журке поводом завршетка Елите 7. Ахмићева је у студију говорила о утисцима свог учешћа током десет месеци у… »
Хаос! Жана уживо у програму насрнула на Јелену Маринковић, пред камерама јој лупила шамар: Одмах је кажњена

Хаос! Жана уживо у програму насрнула на Јелену Маринковић, пред камерама јој лупила шамар: Одмах је кажњена

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Жана Ђорђевић током вечерашње журке у Шимановцима насрнула је на Јелену Маринковић. Због тога је Велики шеф донео хитну одлуку и Жана ће бити кажњена тромесечним хонораром. Шок сцена фрапирала је све, а узрујана… »
Учесница Елите мучки претукла цимерку Ударала је у главу и стомак у програму уживо, водитељка дозивала обезбеђење, језиве…

Учесница Елите мучки претукла цимерку Ударала је у главу и стомак у програму уживо, водитељка дозивала обезбеђење, језиве…

Ало 16.07.2024
Језиве сцене током журке. Синоћ се одржала журка поводом краје Елите 7, а током давања интервјуа дошло је до језиве сцене. У тренутку док је Јелена Маринковић причала са водитељком о утисцима свог учешћа у ријалитију… »

Вести дана »