Povezane vesti
(Video)"Anđela me je polila vodom, Bojana mi se unela u facu": Anita iznela nove detalje napada - Anđelo otkrio kako je…
Blic 16.07.2024
Juče je na imanju u Šimanovcima održana gala žurka povodom kraja "Elite", a Anđelo Ranković i Anita Stanojlović progovorili su o gorućim temama. Kako je tokom žurke došlo do sukoba između Anite i Anđele Šparavalo, na samom početku razgovora… »
Pobednica Elite napadnuta nasred žurke! Bivše cimerke je polile vodom i krenule čašom na nju: "Na šta ovo liči, obe su…
Kurir 16.07.2024
U toku sinoćnje žurke " Elite", povodom kraja rijalitija, došlo je do neprijatne situacije, koja je mnoge ostavila u šoku. Anđela Šparavalo je u jednom momentu ispolivala pobednicu "Elite" Anitu Stanojlović vodom, pa je nastala potpuna pometnja. -… »
Napadnuta pobednica "Elite": Anđela pred svima ispolivala Anitu - usledilo izbacivanje sa žurke
Blic 16.07.2024
U toku večerašnje žurke "Elite", povodom kraja rijalitija, došlo je do neprijatne situacije, koja je mnoge ostavila u šoku. Anđela Šparavalo je u jednom momentu ispolivala pobednicu "Elite" Anitu Stanojlović vodom, pa je nastala pometnja. Anđela je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 30 povezanih

Policija uhasila dve osobe zbog pokušaja prometa 40 tona pilećeg mesa zaraženo salmonelom
ROMinfomedia pre 2 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 42 minutajoš 92 povezane

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 32 minutajoš 16 povezanih