Povezane vesti
Oluje koje mogu da dovedu do tornada pogodile Čikago, jedna osoba stradala
N1 Info 16.07.2024
Olujno vreme koje donosi mogućnost stvaranja tornada pogodilo je oblast Čikaga rušeći drveće i stubove za struju zbog čega su stotine stanovnika ostalo bez struje a jedna žena izgubila život. Nacionalna meteorološka služba u predgrađu Čikaga… »
Tornado napravio haos u SAD: Više od 460.000 domaćinstava i preduzeća bez struje VIDEO
B92 16.07.2024
Oluje koje su izazvale i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois i Indijanu, zbog čega je bez stuje ostalo više od 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka služba potvrdila je da je tornado pogodio De Mojn u Ajovi, a oluja se zatim… »
Jake oluje pogodile SAD, 460.000 domaćinstava i preduzeća bez struje
Politika 16.07.2024
Oluje koje su izazvale i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois i Indijanu, zbog čega je bez stuje ostalo više od 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka služba potvrdila je da je tornado pogodio De Mojn u Ajovi, a oluja se zatim… »
Užasno nevreme obaralo drveće Oluje uništile kuće Građani ostali bez struje (video)
Dnevnik 16.07.2024
Oluje i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois, uključujući Čikago i Indijanu, a u ponedeljak su oborile drveće i stubove i poremetile rad strujnih dalekovoda, a bez struje je ostalo čak 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka… »
RTV 16.07.2024
ČIKAGO - Oluje koje su izazvale i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois i Indijanu, zbog čega je bez struje ostalo više od 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka služba potvrdila je da je tornado pogodio De Mojn u Ajovi, a oluja se… »
Užasno nevreme oborilo drveće! Oluje uništile kuće, građani ostali bez struje: Vlada izdala alarmantno upozorenje (video)
Kurir 16.07.2024
Oluje i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois, uključujući Čikago i Indijanu, a u ponedeljak su oborile drveće i stubove i poremetile rad strujnih dalekovoda, a bez struje je ostalo čak 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka… »
Oluje i tornada u SAD, više od 460.000 domaćinstava bez struje
N1 Info 16.07.2024
Oluje koje su izazvale i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois i Indijanu, zbog čega je bez struje ostalo više od 460.000 domaćinstava i preduzeća. Nacionalna meteorološka služba potvrdila je da je tornado pogodio De Mojn u Ajovi, a oluja se zatim… »
Euronews 16.07.2024
Jake oluje pogodile SAD, tornado oštetio kuće i oborio drveće: Skoro pola miliona domaćinstava bez struje
Telegraf 16.07.2024
Oluja je sinoć prešla u Indijanu i Mičigen, što je izazvalo dodatna upozorenja, uključujući višestruka upozorenja o tornadu u Indijani. Oluje koje su izazvale i tornada pogodile su Ajovu, Ilinois i Indijanu, zbog čega je bez stuje ostalo više od… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 55 minutajoš 13 povezanih
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 8 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine zbog tragedije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih