Повезане вести

Милица Полскаја тврди да има велики проблем: У Дубаију је било све много лакше, сад сам се угојила...

Милица Полскаја тврди да има велики проблем: У Дубаију је било све много лакше, сад сам се угојила...

Курир 16.07.2024
Инфлуенсерка из Ниша Милица Полскаја, удата је за милионера, а на Инстаграму је објавила да је у другом стању и са својим супругом чека пето дете. Милица се сада огласила на Тик Току где је веома активна, а том приликом је… »
Адам Адактар бризнуо у плач: Сазнао да ће добити четврто дете, па га савладале емоције (ВИДЕО)

Адам Адактар бризнуо у плач: Сазнао да ће добити четврто дете, па га савладале емоције (ВИДЕО)

Нова 16.07.2024
"Бог обрва" саопштио је да чека четврто дете, што је сазнао на најемотивнији начин. Адам Адактар поделио је на свом Инстаграм профилу какво изненађење му је приредила супруга Анђела. Наиме, она је снимила његову реакцију када… »
Стиже 4.: Дете у породицу Адактар Супруга Адаму саопштила лепе вести, он грцао у сузама

Стиже 4.: Дете у породицу Адактар Супруга Адаму саопштила лепе вести, он грцао у сузама

Блиц 16.07.2024
Адам Адактар и његова супруга Анђела чекају 4. дете, о чему су обавестили јавност на друштвеним мрежама. Наиме, Анђела је Адактару спремила изненађење, а када је видео тест за трудноћу почео је да плаче и да је грли. Адам је то… »
Адам Адактар грцао у сузама, добија 4. дете: Супруга Анђела му саопштила на посебан начин

Адам Адактар грцао у сузама, добија 4. дете: Супруга Анђела му саопштила на посебан начин

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Адам Адактар и његова супруга Анђела чекају дете, а лепе вести објавили су на мрежама. Њих двоје добиће ускоро четврто дете. Наиме, Анђела је Адактару спремила изненађење, а када је видео тест за трудноћу почео… »
Адам адактар грца у сузама! Сазнао да стиже 4. беба па се јавно обратио Анђели емотивним речима: "Од кад сам те угледао..."

Адам адактар грца у сузама! Сазнао да стиже 4. беба па се јавно обратио Анђели емотивним речима: "Од кад сам те угледао..."

Курир 16.07.2024
Адам Адактар, који је јавности познат и као "краљ обрва", са супругом Анђелом има троје деце, а на свом Инстаграм профилу редовно објављује фотографије и снимке из њиховог луксузног стана. Недавно се због његове објаве на… »

Вести дана »