Povezane vesti
Dok je REM u „letnjem režimu rada“, Pinkov rijaliti u Srbiji širi nasilje i užas punom parom
Nova 16.07.2024
Predsednica REM Olivera Zekić je danas za UNS rekla da je "REM u letnjem režimu rada", te da je to razlog što je Završni izveštaj o medijskom praćenju decembarskih izbora tek sada usvojen, a naglasila je i da će izveštaj biti objavljen tek pošto… »
Jeleni Marinković stavili kragnu: Celu noć provela u Urgentnom nakon što ju je Žana udarila pesnicom: Evo šta stoji u…
Blic 16.07.2024
Žana Đorđević nasrnula je sinoć na Jelenu Marinković tokom žurke povodom kraja "Elite", zbog čega je bivša rijaliti učesnica završila u Urgentnom centru. Jelena je sada za "Blic" otkrila šta su joj ustanovili na Urgentnom. Kako je istakla… »
"Mrtva je pijana, smrdela je na alkohol": Jelena Marinković o sukobu sa Žanom: "Zbog ovoga će ići u zatvor"
Blic 16.07.2024
Jelena Marinković je objasnila zašto i kako ju je Žana Đorđević napala, a zatim je rekla da će tražiti da nadležni reaguju. Žana je sinoć tokom žurke povodom završetka "Elite" napala Jelenu Marinković, koja je zbog povreda koje joj je… »
ELITA 7: Jelena Marinković nakon žestokog udarca u glavu završila u Urgentnom centru!
Svet plus 16.07.2024
Jelena Marinković tokom žurke koja je organizovana povodom završetka ELITE 7, dobila je udarac u glavu od Žane Đorđević, zbog kog je završila u Urgentnom centru. Slađa Lazić, za Pink je otkrila i šta se zapravo dogodilo tokom završne žurke u… »
Pesnicom je udarila u glavu i oborila na pod: Pogledajte kako je izgledao jeziv napad Žane na Jelenu Marinković: Hitno…
Blic 16.07.2024
Juče je održana žurka u Beloj kući povodom završetka rijalitija "Elite", a program je hitno prekinut kada je Žana Đorđević fizički napala Jelenu Marinković. Naime, odk je Jelena Marinković davala intervju, u jednom trenutku joj je prišla… »
"Porodica me se odrekla, jer volim Bojanu" Anđela Šparavalo priznala sve, ovako je majka pokušala da je prevari
Kurir 16.07.2024
Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović prethodne noći su zajedno došle na žurku povodom završetka Elite, a Anđela je progovorila o odnosu sa porodicom nakon što je izabrala Bojanu. - Nismo se ni čuli, ni razgovarali, došla sam ovde s Bojanom. Ona… »
ELITA 7 žurka: Žana brutalno udarila Jelenu Marinković - Vukla me i bacila na pod! Ja sam u šoku! (VIDEO)
Svet plus 16.07.2024
Jelena Marinković, sinoć je tokom žurke koja je organizovana povodom završetka ELITE 7, dobila udarac od Žane Đorđević u glavu. Naime, tokom davanja intervjuu u ELITI, Žana je prišla Jeleni i svom snagom je udarila pesnicom u glavu. Nakon što… »
(Video) "kako ću te zveknuti SAD! Umukni" Skandal na žurki Elite! Brutalna svađa Anđele Šparavalo i Bojane: Unele se jedna…
Blic 16.07.2024
Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović večeras su zajedno stigle na žurku u Šimanovcima povodom proslave finala Elite. U jednom trenutku Bojana i Anđela su se brutalno sukobile, a Anđela joj se u jednom trenutku unela u facu. - Majka se uopšte nije… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Rhmz najavio nagli preokret vremena: Magla za vikend, prolećne temperature početkom naredne nedelje, a onda olujni udari vetra i kiša
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 minutjoš 2 povezane