Povezane vesti
Niko kao karlos Alkaraz! Oglasio se Rafael Nadal i sipao so na ranu Novaka Đokovića: Ja sam bio favorit na šljaci, a Federer…
Večernje novosti 16.07.2024
RAFAEL Nadal je preskočio Vimbldon kako bi se što bolje spremio za Olimpijske igre i njemu omiljenu podlogu šljaku na Rolan Garosu. Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN Bik sa Majorke će igrati u dublu sa Karlosom Alkarazom gde će mu biti mnogo veće šanse negoli u… »
Nadal: "Alkaraz je favorit bilo gde, tako nije bilo u mojoj generaciji"
Sportske.net 16.07.2024
Karlos Alkaraza je ove godine osvojio i Rolan Garos i Vimbldon, pa je tako psotao najmlađi teniser koji je iste godine slavio na oba turnira. Mladi Španac ima 21 godinu, a njegov stariji kolega i legenda tenisa Rafael Nadal istakao je da je Alkaraz… »
Nadal: "Alkaras je favorit na svakom turniru - toga nije bilo u mojoj generaciji"
B92 16.07.2024
Španski teniser Rafael Nadal govorio je o svom sunarodniku Karlosu Alkarasu nakon velikog uspeha i odbranjene titule na Vimbldonu. Alkaras je tako slavio i u četvrtom Grend slem finalu u kom je igrao i postao najmlađi koji je iste godine slavio i u… »
Vesti dana »
Derbi Zvezda - Partizan bez ijednog srpskog igrača na terenu: Ovo je nekad bila nezamisliva scena
Mondo pre 57 minutajoš 35 povezanih
"Ovo je vaše poslednje upozorenje!" Iz Irana je upravo stigla najžešća pretnja i to građanima, sa neba pada beli fosfor?! Rakete lete ka Emiratima, dronovi ka Saudijskoj Arabiji (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 144 povezane
Studentima određeno zadržavanje do 48 sati, advokati najavljuju žalbe
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih
Selektor Srbije prezadovoljan! Evo šta kaže o najvećem ispitu u kvalifikacijama za Svestsko prvenstvo!
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih