Povezane vesti
Bivša žena Ivaniševića progovorila o paklu koji proživljava: "Goran me je hvatao za vrat i gušio..."
B92 16.07.2024
Bivša supruga Gorana Ivaniševića ekskluzivno je za hrvatski Nacional govorila o pristrasnosti institucija i porodično-pravnoj hajci koju Goran vodi protiv nje. Tatjana Dragović, poznata hrvatska manekenka i poslovna žena, bivša supruga proslavljenog… »
Hvatao me je za vrat i gušio, zastrašuje me na jeziv način! Novakov bivši trener u centru skandala: Došla su dva nepoznata…
Kurir 16.07.2024
Hrvatska manekenka Tatjana Dragović optužila je svog bivšeg supruga tenisera Gorana Ivaniševića za nasilje u porodici u intervjuu za " Nacional". Između ostalog, Tatjana Dragović tvrdi i sledeće: "Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio pa onda plakao… »
Šok priznanje bivše supruge Gorana Ivaniševića: "On me hvatao za vrat i davio, onda plakao i pričao ovo..."
Telegraf 16.07.2024
Šta je sve proživela Tatjana Dragović. Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević bio je trener našem Novaku Đokoviću, pre nego ga je napustio pred ovogodišnji Rolan Garos, a sada bi čuveni server mogao da se sretne i sa novim problemima, nakon što je… »
Vesti dana »

Gradjani Beograda mogu da odahnu, avio-bomba iz Drugog svetskog rata bezbedno uklonjena – sledi uništenje u Deliblatskoj peščari (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 17 minutajoš 47 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 57 minutajoš 74 povezane

Ako danas krećete na put, naoružajte se strpljenjem: Na granicama haos, čeka se i do tri sata, kod Gostuna zbog saobraćajke kolona duga tri kilometara FOTO
Nova pre 52 minutajoš 17 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći poljoprivrednim gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 51 minutajoš 10 povezanih