Повезане вести

Бивша жена Иванишевића проговорила о паклу који проживљава: "Горан ме је хватао за врат и гушио..."

Бивша жена Иванишевића проговорила о паклу који проживљава: "Горан ме је хватао за врат и гушио..."

Б92 16.07.2024
Бивша супруга Горана Иванишевића ексклузивно је за хрватски Национал говорила о пристрасности институција и породично-правној хајци коју Горан води против ње. Татјана Драговић, позната хрватска манекенка и пословна жена, бивша… »
Хватао ме је за врат и гушио, застрашује ме на језив начин! Новаков бивши тренер у центру скандала: Дошла су два непозната…

Хватао ме је за врат и гушио, застрашује ме на језив начин! Новаков бивши тренер у центру скандала: Дошла су два непозната…

Курир 16.07.2024
Хрватска манекенка Татјана Драговић оптужила је свог бившег супруга тенисера Горана Иванишевића за насиље у породици у интервјуу за " Национал". Између осталог, Татјана Драговић тврди и следеће: "Горан Иванишевић ме хватао за… »
Шок признање бивше супруге Горана Иванишевића: "Он ме хватао за врат и давио, онда плакао и причао ово..."

Шок признање бивше супруге Горана Иванишевића: "Он ме хватао за врат и давио, онда плакао и причао ово..."

Телеграф 16.07.2024
Шта је све проживела Татјана Драговић. Легендарни хрватски тенисер Горан Иванишевић био је тренер нашем Новаку Ђоковићу, пре него га је напустио пред овогодишњи Ролан Гарос, а сада би чувени сервер могао да се сретне и са новим… »

Вести дана »