Повезане вести

"Је ли бре, Перо, шта си урадио, уби човека?" Сведочење Бранислава који је преживео крвави пир код Мајданпека

"Је ли бре, Перо, шта си урадио, уби човека?" Сведочење Бранислава који је преживео крвави пир код Мајданпека

Телеграф 16.07.2024
"Милан који је био са нама се ухватио за десно раме и видео сам крв како му шикља низ прсте и слива низ мајицу", каже Бранислав. Бранислав Павловић (33) који је био присутан у тренутку када је Петар П. (89) убио брачни пар… »
Шта знамо о злочину код Мајданпека: Мушкарац лишио живота брачни пар и ранио двоје током бекства од полиције

Шта знамо о злочину код Мајданпека: Мушкарац лишио живота брачни пар и ранио двоје током бекства од полиције

Телеграф 16.07.2024
Језив злочин догодио се синоћ у селу Тополница код Мајданпека, када је П. П, наводно због свађе око пожара, пуцао у леђа брачном пару, а потом ранио још двоје људи током бекства од полиције. Румена Ј. (68) и Раде Ј. (69) убијени… »
Петар је рекао „Сачекајте ме, идем нешто да узмем!“, потом се вратио са пушком: Злочину код Мајданпека претходио сукоб око…

Петар је рекао „Сачекајте ме, идем нешто да узмем!“, потом се вратио са пушком: Злочину код Мајданпека претходио сукоб око…

Нова 16.07.2024
Јавност у Србији узнемирио је случај који се догодио у Тополници код Мајданпека, када је 89-годишњи Петар Петровић хицима из пушке убио Румену и Радета Јовановића и ранио Милана Николића. Петровић је убијен од стране припадника… »
"Одједном је запуцао на нас, ја сам још у шоку" За Курир се из болнице огласио рањени Милан, отишао да помогне и замало…

"Одједном је запуцао на нас, ја сам још у шоку" За Курир се из болнице огласио рањени Милан, отишао да помогне и замало…

Курир 16.07.2024
У селу Тополница код Мајданпека, синоћ је дошло до пуцњаве, када је мушкарац Петар П. (89) пуцао из пушке на брачни пар комшија, Радета и Румену Јовановић, након свађе који су од последица рањавања преминули. Помахнитали деда… »
Завршен увиђај у селу код Мајданпека: Брачни пар убијен сачмом, затекли их на трактору

Завршен увиђај у селу код Мајданпека: Брачни пар убијен сачмом, затекли их на трактору

Б92 16.07.2024
Више јавно тужилаштво у Неготину наложило је обдукцију убијених супружника Р. Ј. и Р. Ј. у Тополници код Мајданпека, као и убице кога су, док је пружао отпор, ликвидирали синоћ припадници САЈ-а. Завршен је увиђај на имању П. П… »
Сукоб трајао деценијама, деда претио и раније да ће починити масакр! Ево шта је све претходило обрачуну, комшије проговориле!…

Сукоб трајао деценијама, деда претио и раније да ће починити масакр! Ево шта је све претходило обрачуну, комшије проговориле!…

Курир 16.07.2024
У селу Тополница код Мајданпека после смрти њихових комшија, све је утихнуло, иако је јуче, према речима мештана, полиције било на сваком кораку, док су трагали за убицом брачног пара Јовановића, који је на крају такође убијен… »
Преговарачки тим покушавао да допре до убице: Он одбијао да се преда, а онда је уследила акција припадника САЈ

Преговарачки тим покушавао да допре до убице: Он одбијао да се преда, а онда је уследила акција припадника САЈ

Нова 16.07.2024
Пре акције припадника Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), који су упуцали Петра Петровића, који је извршио двоструко убиство код Мајданпека, на лице места је дошао преговарачки тим МУП Србије. Они су покушали да ступе у… »
Деда направио себи умрлицу пре почињеног масакра! Полиција затекла ово на његовој кући, огласила се тужитељка за Курир!

Деда направио себи умрлицу пре почињеног масакра! Полиција затекла ово на његовој кући, огласила се тужитељка за Курир!

Курир 16.07.2024
У селу Тополница код Мајданпека јуче је дошло до стравичне трагедије када је Петар П. (89) пуцао на комшије и том приликом усмртио брачни пар Радета и Румену Јовановић. Међутим, сада се за Курир поводом трагедије огласила… »
"Крв је шикљала низ прсте" Бранислав се спасао од деде убице код Мајданпека: "Легао је четвороношке и уперио пушку у мене"!…

"Крв је шикљала низ прсте" Бранислав се спасао од деде убице код Мајданпека: "Легао је четвороношке и уперио пушку у мене"!…

Курир 16.07.2024
Били смо добри, они су се помагали. Увек су били ту једни за друге. Увек смо обраћали пажњу на њих, поштовали их, то су све стари људи. Шта је било Петру да нас сачека, да пуца на нас из пушке, немам појма..." Овако за медије… »
„Видео сам да су обоје мртви, кренуо сам ка Петру и рекао ‘Прика, шта уради?’, уперио је пушку ка мени“: Очевидац злочина код…

„Видео сам да су обоје мртви, кренуо сам ка Петру и рекао ‘Прика, шта уради?’, уперио је пушку ка мени“: Очевидац злочина код…

Нова 16.07.2024
Место Тополница још је у шоку после крвавих догађаја који су се догодили синоћ, када је Петар Петровић, хицима из ловачке пушке, убио брачни пар Румену и Радета Јовановића, а ранио Милана Николића. На трактору је био у тренутку… »
"Видео сам крв како шикља низ прсте": Бранислав је успео да се спаси од деде (89) убице код Мајданпека: "Легао је…

"Видео сам крв како шикља низ прсте": Бранислав је успео да се спаси од деде (89) убице код Мајданпека: "Легао је…

Блиц 16.07.2024
"Били смо добри, они су се помагали. Увек су били ту једни за друге. Увек смо обраћали пажњу на њих, поштовали их, то су све стари људи. Шта је било Петру да нас сачека, да пуца на нас из пушке, немам појма..." Овако за "Блиц"… »

Вести дана »