Повезане вести
Мбапе званично потписао за Реал Мадрид, промоција пред 85.000 навијача
ИндексОнлине 16.07.2024
МАДРИД – Француски фудбалер Килијан Мбапе званично је данас потписао уговор са Реал Мадридом до 2029. године. Он је јутрос прво одрадио лекарске прегледе, а затим заједно са председником Реала Флорентином Перезом ставио параф на… »
Мбапе представљен у Мадриду пред 85.000 навијача
Радио сто плус 16.07.2024
“Невероватно је бити овде. Годинама сам сањао да играм за Реал Мадрид и данас сам остварио сан. Срећан сам дечко. Даћу живот за овај клуб и овај дрес. Поносан сам што сам постао део најбољег клуба у историји фудбала”, изјавио… »
Спектакл у Мадриду! Мбапеа дочекало 85.000 навијача! Сцене које се препричавају! (фото, видео)
Курир 16.07.2024
Ако је и било неке дилеме, сада је више нема. Француски фудбалер Килијан Мбапе представљен је као нови играч Реал Мадрида. Трансфер сага која је трајала више од годину дана коначно је добила епилог. Капитен репрезентације… »
"Ембапеманија" у Мадриду: Французу скандирао читав "Бернабеу", мајка није могла да сакрије сузе
Телеграф 16.07.2024
Француз је и званично представљен у Мадриду. Француски фудбалер, Килијан Ембапе и званично је постао нови фудбалер мадридског Реала! Он је раније током дана прошао неопходне медицинске прегледе, а потом је са Флорентином Перезом… »
Сада је и званично! Килијан Ембапе је нови нападач Реала, задужио бивши број свог сунардоника
Телеграф 16.07.2024
Ембапе је задужио дрес са бројем девет, а потписао је уговор до 2029. године. Француски репрезентативац Килијан Ембапе нови је фудбалер Реала из Мадрида, саопштио је "краљевски" клуб. Ембапе је задужио дрес са бројем девет, а… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 12 минутајош 32 повезане
Баку (79) покосио камион, умрла у болници, возач побегао са места несреће
Југмедиа пре 1 сатјош 26 повезаних