Povezane vesti
Kod Ade Ciganlije, na deset hektara, planira se gradnja poslovnog kompleksa i hotela
Nova ekonomija 16.07.2024
U bloku između Savske magistrale, Obrenovačkog puta, i kompleksa MUP-a kod Ade Ciganlije u planu je gradnja poslovnih prostora, hotela i garaže sa 400 parking mesta. Prostor koji je obuhvaćen ovim planom je površine od oko 9,9 hektara, a investitor je… »
Planeta Sport želi da gradi kompleks od 152.000 kvadrata sa hotelom na Adi Ciganliji
Biznis.rs 16.07.2024
Planirano raspisivanje međunarodnog urbanističko-arhitektonskog konkursa. U toku je rani javni uvid za potrebe izmena i dopuna Plana detaljne regulacije makiške strane Ade Ciganlije, i to na prostoru od blizu 10 hektara između Savske magistrale… »
Vesti dana »
Zahvalnica 20-godišnjem studentu za pešačenje - "preživeo sam šumadijske uzbrdice i nizbrdice"
N1 Info pre 9 minutajoš 19 povezanih
Ovi gradovi su rekorderi po vrućini! RHMZ objavio temperature po mestima u Srbiji: Cela zemlja gori
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
Nova kriza na Bliskom istoku: Novi napadi Irana i SAD ponovo podigli tenzije, Tramp zapretio: "Neće više postojati"
NIN pre 8 minutajoš 43 povezane