Повезане вести

Није само породица бесна на миону Јовановић, и комшије удариле никад жешће: Ша је деда, а она младо и лепо дете

Није само породица бесна на миону Јовановић, и комшије удариле никад жешће: Ша је деда, а она младо и лепо дете

Курир 16.07.2024
Бивша учесница ријалитија " Задруга 7 - Елита", Миона Јовановић живи у Крагујевцу, где су и њени родитељи који су љути на њу због њене везе са Ненадом Алексићем Ша. Миона Јовановић, по свему судећи, још увек не жели да се… »
"Они би највише волели да нађем финог господина" Миона признала све о свађи са родитељима: Разочарали су ме, терали су ме…

"Они би највише волели да нађем финог господина" Миона признала све о свађи са родитељима: Разочарали су ме, терали су ме…

Ало 16.07.2024
Миона је истакла какве савете су јој родитељи дали, те је открила шта је највише разочарало. Миона Јовановић синоћ се на журки појавила са дечком Ненадом Алексићем Ша. Миона је за Ало! сумирала утиске након расправе са својом… »
"Мама ме је блокирала" Миона у озбиљном сукобу са породицом због везе са репером: Заклела сам се да ме Ша никада није…

"Мама ме је блокирала" Миона у озбиљном сукобу са породицом због везе са репером: Заклела сам се да ме Ша никада није…

Ало 16.07.2024
Обелоданила све јавно. Миона Јовановић синоћ се на журки појавила са дечком Ненадом Алексићем Ша. Јовановићева је по изаску из Елите, упркос противљењу и уценама родитеља, наставила везу са репером. - Што се родитеља тиче… »
Овако је протекао мионин сусрет са родитељима након јавне свађе Признала шта је морала да гледа, овако су покушали да је…

Овако је протекао мионин сусрет са родитељима након јавне свађе Признала шта је морала да гледа, овако су покушали да је…

Ало 16.07.2024
Након свађе са родитељима открила како је протекао сусрет. Миона Јовановић синоћ се на журки појавила са дечком Ненадом Алексићем Ша. Јовановићева је по изаску из Елите, упркос противљењу и уценама родитеља, наставила везу са… »
"То је крај, више ме не занима": Миона донела чврсту одлуку, а открила и како јој је билу у стану са Ненадом

"То је крај, више ме не занима": Миона донела чврсту одлуку, а открила и како јој је билу у стану са Ненадом

Телеграф 16.07.2024
Препоручујемо. Миона Јовановић освојила је 8. место у ријалитију "Елита". Она је у Шимановцима започела љубавну везу са Ненадом Алексићем Ша коју њена породица од старта не подржава. Како је ипак након суперфинала Миона… »

Вести дана »