Povezane vesti
Horor snimak iz Crne Gore: Dva muškarca se pobila na putu, pesničili se kao u ringu, batine umalo dobila i žena jednog od…
Blic 16.07.2024
Snimak jezive tuče vozača osvanuo je na popularnoj Instagram stranici, izazvavši burne reakcije i brojne komentare korisnika. Incident, koji se dogodio negde na drumu u Crnoj Gori, zabeležen je kamerom i brzo postao viralan. Na uznemirujućem snimku… »
"Nemojte mi gospođu" Uznemiruće jeziva tuča, iz kola izleteo kao furija: Čuje se vriska i kako pljušte šamari video
Dnevnik 16.07.2024
Snimak jezive tuče vozača osvanuo je na popularnoj podgoričkoj Instagram stranici. Na uznemirujućem snimku vidi se kako mlađi vozač izleće kao furija iz belog „renoa” i nasrće na vozača srebrnog automobila, negde na drumu navodno u Crnoj Gori. Dok… »
Vesti dana »
Srpska lista potvrdila poverenje Srba, Nikolić: Naša snaga su jedinstvo i sabornost
RTS pre 2 satajoš 71 povezana
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 19 minutajoš 42 povezane
Promena vremena: Do srede veoma toplo i sparno, od četvrtka zahlađenje
Glas Zaječara pre 1 satjoš 40 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 3 satajoš 47 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijama Čačka i Gornjeg Milanovca
Sputnik pre 6 satijoš 28 povezanih