Povezane vesti
Mobilna aplikacija za bolju i jednostavniju komunikaciju građana i lokalne samouprave
RTK 16.07.2024
Grad Kragujevac potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa niškim start-apom „Just Start“, koji će donirati mobilnu aplikaciju za bolju i jednostavniju komunikaciju građana i lokalne samouprave. Platforma „City and me“ koja je već od danas… »
City and me: Kragujevac dobio aplikaciju za komunikaciju sa građanima, prijava problema i sakupljanje tokena neke od opcija
InfoKG 16.07.2024
Firma „Just Start“ iz Niša donirala je Gradu Kragujevcu mobilnu aplikaciju „City and me“ koja će građanima Kragujevca omogućiti da na jednostavan način komuniciraju sa lokalnom samoupravom, dobiju povratnu informaciju o rešavanju prijavljenog komunalnog… »
Vesti dana »
Ogromni požar kod Omiša se smirio, povređeno skoro 40 ljudi, sedmoro životno ugroženo
Insajder pre 10 minutajoš 26 povezanih
Sunčan i topao petak u Srbiji: Temperature do 33 stepena, meteoropatama se savetuje oprez
Glas Zaječara pre 25 minutajoš 20 povezanih
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Počinje Gospojinski post – u čast i prema primeru Presvete Bogorodice
Glas Šumadije pre 50 minutajoš 11 povezanih
Delovi motora razbili prozor aviona Rajanera iz kojeg je umalo isisan Srbin: izveštaj
BBC News pre 41 minutajoš 9 povezanih