Povezane vesti
Mobilna aplikacija za bolju i jednostavniju komunikaciju građana i lokalne samouprave
RTK 16.07.2024
Grad Kragujevac potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa niškim start-apom „Just Start“, koji će donirati mobilnu aplikaciju za bolju i jednostavniju komunikaciju građana i lokalne samouprave. Platforma „City and me“ koja je već od danas… »
City and me: Kragujevac dobio aplikaciju za komunikaciju sa građanima, prijava problema i sakupljanje tokena neke od opcija
InfoKG 16.07.2024
Firma „Just Start“ iz Niša donirala je Gradu Kragujevcu mobilnu aplikaciju „City and me“ koja će građanima Kragujevca omogućiti da na jednostavan način komuniciraju sa lokalnom samoupravom, dobiju povratnu informaciju o rešavanju prijavljenog komunalnog… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Ko je Bugarka Dara koja je pobedila na Evroviziji 2026? Osvojila trofej sa više od 500 glasova, a evo koliko ima godina i odakle je
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Predsednik Vučić danas i sutra u poseti Azerbejdžanu, učestvuje na Svetskom urbanom forumu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Pobednik 70. Evrovizije je BUGARSKA! SRBIJA ZAVRŠILA NA 17. MESTU! Izrael IZVIŽDAN!
Svet & Skandal pre 2 satajoš 2 povezane