Повезане вести
"Спонзоруша стварно мисли да јој неко верује?": Амиџићеву жену Мину поново нападају због изгледа
Телеграф 16.07.2024
Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина Наумовић привукла је велику пажњу јавности због свог изгледа, те се спекулише да је имала више естетских интервенција. Мина је препознатљива по пуним уснама, плавим очима и дугој црној… »
„Људи који ме најгнусније вређају, сада ме пријављују“: Жену Огњена Амиџића жестоко напали због објаве, она се одмах…
Нова 16.07.2024
Мина Амиџић, супруга водитеља Огњена Амиџића, пожалила се путем Инстаграма да доживљава бројне нападе. Њу су више пута питали о изгледу, тврдећи да је „сва пластична“, што је Мина више пута демантовала, а на друштвеним… »
"Најгнусније ме вређали, а сад ме пријављују!" Амиџићева жена претрпела понижења на мрежама, а сада оптужена за…
Курир 16.07.2024
Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина Наумовић, нападнута је на друштвеним мрежама због њеног изгледа. Она је више пута наглашавала да се никада није подвргла естетским захватима, те да је све на њеном лицу апсолутно… »
"Људи који ме најгнусније вређају су ме сада пријавили": Жена Огњена Амиџића у проблему, јавно тражи помоћ: "Шта се ради у…
Блиц 16.07.2024
Жена Огњена Амиџића, Мина Наумовић, одлучила је да одговори на увреде корисницима друштвених мрежа због чега се нашла у великом проблему. Наиме, након што је објавила профиле људи који су је вређали на друштвеним мрежама, Мина… »
Вести дана »

Стручњаци, пекари и Привредна комора Србије о новим економским мерама: користи и изазови
Наслови.аи пре 59 минутајош 72 повезане

Васић о Вучићевим мерама: Смањење каматних стопа на кредите помоћи ће грађанима да уштеде
Б92 пре 59 минутајош 34 повезане

Зашто Путин није спреман да се састане са Зеленским, а можда никада и нец́е
НИН пре 1 сатјош 27 повезаних

Репрезентација Србије отпутовала у Ригу за Еуробаскет 2025, први фаворит по ФИБА
Наслови.аи пре 11 минутајош 48 повезаних