Povezane vesti
Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju za komentarisanje objava: Mogla bi da spreči negativan sadržaj
Blic 16.07.2024
Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal "Teh kranč" pozivajući se na kod… »
"Ne sviđa mi se"- nova opcija na društvenoj mreži X
Radio 021 16.07.2024
Društvena mreža X testira novu funkciju, koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal TechCrunch pozivajući se na kod iOS… »
Nesvakidašnja promena na tviteru: Korisnici će uskoro moći da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare
Blic 16.07.2024
Društvena mreža Iks (Tviter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne svidja mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Teh kranč pozivajući se na… »
"Ne sviđa mi se"
B92 16.07.2024
Društvena mreža X (bivši Twitter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Tech Crunch… »
Vesti dana »
I danas odavanja pošte stradalima u Novom Sadu, studenti u blokadi najavili blokadu tri mosta
RTV pre 11 minutajoš 41 povezana
Tri meseca od pada nadstrešnice: Petnaest minuta tišine, polaganje cveća i paljenje sveća u Novom Sadu
NIN pre 46 minutajoš 29 povezanih
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 11 minutajoš 16 povezanih
Prve fotografije i snimci nove avionske nesreće u Americi! Svi putnici su poginuli, uključujući dete! Gore kuće i automobili u Filadelfiji! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 20 povezanih
UŽIVO Iznenađenje Troickog nije prošlo - Srbija iskomplikovala posao u Kopenhagenu
B92 pre 11 minutajoš 16 povezanih