Povezane vesti
Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju za komentarisanje objava: Mogla bi da spreči negativan sadržaj
Blic 16.07.2024
Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal "Teh kranč" pozivajući se na kod… »
"Ne sviđa mi se"- nova opcija na društvenoj mreži X
Radio 021 16.07.2024
Društvena mreža X testira novu funkciju, koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal TechCrunch pozivajući se na kod iOS… »
Nesvakidašnja promena na tviteru: Korisnici će uskoro moći da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare
Blic 16.07.2024
Društvena mreža Iks (Tviter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne svidja mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Teh kranč pozivajući se na… »
"Ne sviđa mi se"
B92 16.07.2024
Društvena mreža X (bivši Twitter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Tech Crunch… »
Vesti dana »

Objavljen Službeni glasnik Republike Srpske u kojem su ukazi o proglašenju zakona četiri zakona
Telegraf pre 24 minutajoš 9 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih

Ekspertska grupa Univerziteta u Beogradu objavila izveštaj o ispunjenosti studentskih zahteva: Ovo su njeni zaključci
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane

Uništeno 60 odsto zgrada u Pojasu Gaze; SAD i Hamas direktno razgovaraju o taocima
RTS pre 20 minutajoš 4 povezane