Povezane vesti

Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju za komentarisanje objava: Mogla bi da spreči negativan sadržaj

Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju za komentarisanje objava: Mogla bi da spreči negativan sadržaj

Blic 16.07.2024
Društvena mreža "Iks" testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal "Teh kranč" pozivajući se na kod… »
"Ne sviđa mi se"- nova opcija na društvenoj mreži X

"Ne sviđa mi se"- nova opcija na društvenoj mreži X

Radio 021 16.07.2024
Društvena mreža X testira novu funkciju, koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal TechCrunch pozivajući se na kod iOS… »
Nesvakidašnja promena na tviteru: Korisnici će uskoro moći da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare

Nesvakidašnja promena na tviteru: Korisnici će uskoro moći da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare

Blic 16.07.2024
Društvena mreža Iks (Tviter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne svidja mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Teh kranč pozivajući se na… »
"Ne sviđa mi se"

"Ne sviđa mi se"

B92 16.07.2024
Društvena mreža X (bivši Twitter) testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava. Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Tech Crunch… »

Vesti dana »