Повезане вести
ШТАБ: У Крагујевцу неће бити рестрикција воде, а противградне станице опремљене су ракетама
Ритам града Кг 16.07.2024
Радарски центар Бешњаја који покрива територију од 10 локалних самоуправа од почетка противградне сезоне спровео је 15 дејстава и утрошио 768 ракета. Стрелци града Крагујевца учествовали су у 11, и то четири пута у мају, а седам… »
Крагујевац уредно снабдевен противградним ракетама
Глас Шумадије 16.07.2024
Заменик градоначелника града Крагујевца Дејан Ружић истакао је да је веома битан извештај из Радарског центра Бешњаја о елементарним непогодама, које су захватиле територију града Крагујевца у јуну месецу ове године. Према… »
Вести дана »
Иран гађао танкер у Ормуском мореузу, САД гађале иранске војне мете
Н1 Инфо пре 1 сатјош 21 повезана
РХМЗ упозорава на невреме: Данас пљускови, град и олујни ветар, ево где ће бити најкритичније
НИН пре 47 минутајош 18 повезаних
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 3 сатајош 21 повезана
"Ово ми је највећа животна победа" Први интервју Станије Добројевић након тријумфа у Елити 9: Проговорила о инциденту с Урошем, Асминовим родитељима и новцу од награде (видео)
Блиц пре 2 сатајош 16 повезаних
Ево колики је био хонорар Станије Добројевић у "Елити 9"! Асмин изнео у јавност, она побеснела - освојила и 100.000 евра
Блиц пре 21 минутајош 15 повезаних