Povezane vesti
Ivana Parlić napustila Narodnu stranku
Novi magazin 16.07.2024
Potpredsednica Narodne stranke Ivana Parlić napustila je danas tu partiju, a kao razlog je navela da je za nju saradnja sa Srpskom naprednom strankom (SNS) neprihvatljiva. "Upravo sam podnela ostavku na mesto potpredsednice Narodne stranke i istupila sam… »
Ivana Parlić napustila Narodnu stranku: Podrška SNS-u na bilo kom nivou za mene je neprihvatljiva
Nova 16.07.2024
Potpredsednica Narodne stranke Ivana Parlić napustila je ovu partiju. Razlog je saradnja sa Srpskom naprednom strankom, koja je za nju neprihvatljiva. Upravo sam podnela ostavku na mesto Potpredsednice Narodne stranke i istupila sam iz njenog članstva… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 16 povezanih

Zaječar: Viši sud poništio odluku GIK-a, ponovo se odlučuje o izbornim prigovorima
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 26 povezanih

Požar u Hrvatskoj van kontrole: Kanaderi bacaju vodene bombe, hitno se oglasio MUP, nađen ključni dokaz?
Mondo pre 1 minutjoš 46 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 17 povezanih